Mare și accesibil

Deschiderea oficială a centrului comercial Roomer a avut loc la 15 noiembrie. Cel mai mare complex de mobilă din București a ajuns la capacitate maximă.

De la canapele la lămpi, de la uși la șervețele, le veți găsi pe toate în centrul comercial Roomer. Peste 300 de showroom-uri care oferă mobilier și obiecte de mobilier. Printre mărcile- Pushe, Anderssen, Hoff, Dream Land, Mr. Roca, Mr. Filippe Grandy, etc.Doors, Askona, Britannica, Torris, Filippe Grandy "Factory 8 March și multe altele.

Centrul comercial este perfect pentru vizitatori, datorită apropierii sale de metrou La 500 m de stația Avtozavodskaya. Automobiliștii vor fi încântați de o parcare pentru 1000 de mașini. Puteți discuta despre cumpărături și detalii de interior la un prânz și o ceașcă de cafea.. Cafenele și restaurante.

La ceremonia de inaugurare din 15 noiembrie au participat reprezentanți ai Roomer, ai administrației raionale și ai prefecturii. Vizitatorii au fost așteptați cu un tur al centrului de mobilier, oferte speciale și cadouri din magazine, un bufet și muzică JustListen.

Citește mai mult  SMART DESIGN 24/7- din 31 mai la ARTPLAY!
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: