O bucătărie care îi unește pe toți

Hanak Elite vă ajută să vă extindeți spațiul – bucătăria se maschează inteligent cu mobilierul de cameră de zi. Interesant că aspectul atrăgător nu-l împiedică să-și facă treaba murdară cu demnitate .

Orice gospodină visează să fie vedeta unei emisiuni culinare: se imaginează culegând buchete de ierburi sau tăind ceapă în fața unui spectator uimit. Unitatea de bucătărie Elite de la companie Hanak "Recuzita de scenă" perfectă.

Setul Elite respectă toate regulile de combinare: mobilierul de bucătărie nu "aparține" lui Hanak Doar bucătăria se poate potrivi cu ușurință într-o bucătărie-sufragerie sau bucătărie-sufragerie combinată.

Pentru o "componentă de bucătărie" răspunde la întrebarea despre o unitate insulară cu o formă curgătoare. Această masă de tăiere este echipată cu o chiuvetă și o plită, dar poate servi și ca masă de bar. În interior sunt ascunse compartimente de depozitare de dimensiuni generoase pentru ustensilele de bucătărie.

Un element de bucătărie neconvențional de la Hanak- un dulap modular care nu arată ca un dulap de bucătărie obișnuit, ci, la prima vedere, ca un dulap de orice fel. Suprafața netedă a fronturilor Elite seamănă mai degrabă cu un perete placat cu lambriuri de lemn și câteva rafturi de sticlă. Nu există cavități deschise sau mânere proeminente. Acest design de garderobă nu numai că ajută la păstrarea lucrurilor ordonate în sensul propriu, dar și în sens figurat Formele sale minimaliste creează un sentiment de eleganță fără a vă face să vă simțiți aglomerat. Dulapurile Elite de la Hanak sunt ideale pentru bucătărie, dar pot fi amplasate și în sufragerie sau în camera de zi.. o astfel de versatilitate vă va permite să combinați toate aceste domenii.

Citește mai mult  Reînnoire în showroom-ul Trio


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: