Salone del Mobile.Milano Shanghai

Salone del Mobile.Milano Shanghai a fost un mare succes pentru a doua oară, prezentând la Centrul de Expoziții SEC Shanghai ( Shanghai Exhibition Centre ) cele mai bune exemple de mobilier și design italian.

Expoziția a fost vizitată de profesioniști din cele mai importante ( Shanghai, Beijing și Guangdong ) și emergente ( Sichuan, Fujian, Shandong, Henan și Hubei ) regiuni chineze, confirmând puterea mărcilor Made in Italy, care atrag din ce în ce mai mult interesul pe cea mai mare piață din lume și cea mai rapidă creștere.

Companiile expozante au primit numeroase reacții pozitive din partea vizitatorilor și a părților interesate, ceea ce a confirmat validitatea strategiei lor Salone del Mobile.Milano – Să prezinte excelența în producția italiană și să creeze un eveniment major cu un mesaj cultural puternic care să reflecte modul de viață italian. Acest eveniment, la rândul său, este cea mai bună modalitate de a stabili relații comerciale și culturale reciproc avantajoase între Milano și Shanghai.

Primul loc a fost ocupat de Studio Tame din Shanghai pentru lampa Flux, inspirată de tradiția artistică și artizanală a Chinei. Citiți mai multe despre câștigători…

Expoziția a găzduit, de asemenea, pentru a doua oară SaloneSatellite Shanghai, care a atras peste 50 de tineri designeri, confirmând faptul că China este un centru înfloritor de cercetare, idei și experimentare cu un mare potențial. Câștigătorii concursului au primit o invitație la SaloneSatellite, care va avea loc la Salone del Mobile.Milano, între 17 și 22 aprilie 2018.

Trei masterclass-uri, care au făcut parte din programul expoziției, au oferit vizitatorilor ocazia de a reflecta și de a discuta probleme de design de actualitate. Vorbitorii din acest an au fost profesioniști renumiți din Italia: Mario Bellini ( Mario Bellini ) Piero Lissoni ( Piero Lissoni ) și Giancarlo Tintori ( Giancarlo Tintori ) precum și designeri la fel de distinși din China: Di Zhang ( Di Zhang ), Kuang Ming ( Ray ) Zhou ( Kuang Ming ( Ray ) Chou ) și Jamy Yang ( Jamy Yang ).

Citește mai mult  Timp de tranzacționare pentru dobândă

Discuții organizate de partenerii media ai Salone del Mobile.Milano Shanghai, au fost la fel de informative ca și expoziția "Interioare italiene din 1925 până în prezent", Arătând că China este din ce în ce mai interesată de cultura italiană.

Evenimentul a fost posibil datorită colaborării guvernului, a Ministerului Dezvoltării Economice reprezentat de subsecretarul Ivan Scalfarotto ( Ivan Scalfarotto ) a Agenției Italiene pentru Comerț ICE, a Ambasadei Italiei la Beijing și a Ambasadorului Italiei în Republica Populară Chineză, Ettore Sequi ( Ettore Sequi ) și a principalelor institute italiene din China.

De asemenea, o alianță cu VNU Exhibition Asia a fost un moment definitoriu în realizarea acestui proiect.

Următorul Salone del Mobile.Milano Shanghai va avea loc în noiembrie 2018.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: