Scaunul care plutește

"Mobila care plutește în aer" – o performanță a științei moderne? Uneori este vorba doar de un dispozitiv vizual neobișnuit. Ca și în cazul taburetului More al designerilor suedezi Petter Thörne ( Petter Thörne ) și Anders Johnsson ( Anders Johnsson ).

Dezvoltând tema designului ecologic și creativ, designerii Petter Thörne ( Petter Thörne ) și Anders Jönsson ( Anders Jönsson ) au creat o linie de More.

Materialul de bază pentru More a fost luat din bucăți de lemn rămase de la alte fabrici de mobilă. Acest material este de obicei aruncat, deoarece nu este necesar.

Taburetul More are o formă mai degrabă laconică, în spiritul exemplelor tipice de design scandinav. Un detaliu neobișnuit Unele părți ale picioarelor au fost înlocuite cu inserții din PVC complet transparente.

Marginile neuniforme ale lemnului care încadrează elementele din plastic dau impresia că au fost "smulse" de la solul scaunului, și se pare că modelul plutește în aer.

Tinerii designeri Petter Tørne și Anders Johnsson tocmai au absolvit în această primăvară Colegiul Universitar de Arte, Meșteșuguri și Design Konstfack din Stockholm ( Colegiul Universitar de Arte, Meșteșuguri și Design Konstfack ) și sunt deja cunoscuți în lumea designului. În primul rând datorită lucrării sale de teză, catedra Mold. Scaunul său este realizat din "resturi" de furnir, care sunt de obicei trimise la fabricile de mobilă ca deșeuri de producție.


Numele More ( ang. – «mai mult" ) designerii Petter Tørne și Anders Johnsson doresc să atragă atenția asupra dorinței naturale a omului de a avea din ce în ce mai mult…

Citește mai mult  Noutăți la Salonul de la Milano 2017

Deoarece mobila simplă din lemn nu este suficientă pentru mulți oameni, a fost creată mobila "zburătoare" un model de taburet care combină frumusețea lemnului natural și tehnologia modernă.Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: