Timp de tranzacționare pentru dobândă

Pe 13 octombrie se deschide la Verona, Italia, Abitare 100% Project, un showroom internațional de mobilă.

Expoziția internațională Abitare 100% Project este succesoarea cunoscutei expoziții Abitare Il Tempo. Acesta va avea loc pentru a doua oară în 2013. Spre deosebire de salonul inițial, programul principal al expoziției este dedicat mai degrabă proiectelor decât expozanților individuali. Proiectele sunt adaptate la fiecare sesiune. Acesta este locul în care companiile care stabilesc tendințe tind să își expună modelele.

Între 13 și 15 octombrie aveți posibilitatea de a vizita cele mai interesante dintre ele.

CULORI

Abitare 100% Project prezintă COLORS, o expoziție-instalație care ilustrează cele mai interesante și semnificative obiecte care ne populează casele, de data aceasta dintr-un punct de vedere neașteptat: doar pe baza culorii acestora. Instalația va cuprinde piese și obiecte de la cele mai renumite companii, precum Alessi, Tecno, Artemide, Edra și altele, care, în multe privințe, modelează noul "peisaj de locuit" de astăzi. Curator al expoziției Giulio Cappellini ( Giulio Cappellini ).

IA UN LOC

Proiectul Abitare 100% prezintă TAKE A SEAT. Această expoziție urmărește evoluția scaunului și a fotoliului în ultima sută de ani. Curatoriat de Giulio Cappellini ( Giulio Cappellini ). O expoziție de modele de la cele mai faimoase mărci de design din lume: Poltrona Frau și Moroso, Fritz Hansen și Zanotta, Molteni&C și B&B Italia, oferă o imagine de ansamblu istorică… Fotoliile de diferite calități tehnice și formale au devenit adevărate icoane ale stilului și designului contemporan.

Pierro Lissoni

Renumitul arhitect și designer Piero Lissoni ( Piero Lissoni ) va fi invitatul de onoare al proiectului Abitare 100% 2013. Instalația evocatoare creată de el special pentru proiectul Abitare 100% va fi o interpretare unică a stării contemporane a arhitecturii și designului. Piero Lissoni va fi protagonistul zilei de luni, 14 octombrie, și va vorbi despre viața și activitatea sa.

Citește mai mult  Lumi a premiat câștigătorii
Aflați mai multe la www.abitareproiect.com.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: