Căsătoria egală!

Marca italiană Toncelli a prezentat anul acesta o nouă versiune a bucătăriei Essential Quadra. Este un hibrid al celor două modele anterioare Essential și Credenza.

Compozit și lemn. Tehnologia pietrei artificiale și căldura lemnului natural. Tommaso Toncelli ( Tommaso Toncelli ) proprietarul companiei și designerul șef, este capabil să transforme soluții simple în idei deco originale.

Essential Quadra, cu raft, spațiu de depozitare și un colț de lucru montat pe perete. Forma geometrică a modulelor de bază este subliniată de designul grafic al accesoriilor și aparatelor. Interesant, toate zonele funcționale ale bucătăriei sunt realizate din materiale de înaltă tehnologie. Corian® DuPont™, sticlă smălțuită, oțel inoxidabil.

Un accent decorativ izbitor.. Lambriuri din lemn natural. Ele transformă un laborator de bucătărie într-un spațiu confortabil și prietenos. ILPS ( Innovative Low Power Solution ) tehnologie de economisire a energiei în bucătărie;. Cei cărora le place să-și petreacă toată ziua în bucătărie ca și în camera de zi vor aprecia tehnologia wireless pentru iPad, precum și amplificatoarele de sunet integrate.

Aruncați o privire la celelalte game Toncelli.

Citește mai mult  Scaun Annett la i Saloni
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: