Mobilier "Repornirea" de la Industriart

În mai 2017, biroul de design și atelierul de mobilă INDUSTRIART a creat 10 piese noi de mobilier – 9 mese în 1 raft, reunite în colecția "Reloaded". Caracteristicile generale ale colecției: simplitate maximă a designului și prezența a doar două materiale principale – o bază din fontă și un blat de masă din stejar masiv.

Toate articolele sunt disponibile doar cu un anumit design și dimensiuni, ceea ce accelerează producția și reduce costurile. Colecția se concentrează în principal pe spații publice: restaurante, baruri, magazine etc..

Tabelul SPOOL ( pătrat )

Forma simplă a Spool universal amintește de un felinar din fontă: stâlpi de iluminat public sau hidranți de incendiu. Cele două flanșe de pe fiecare parte a coloanei sunt destinate unor scopuri funcționale, nu decorative. Acestea pot fi folosite pentru a agăța o geantă sau un rucsac.

Masă de mașini

Tabelul MACHINE este similar cu piesele mașinilor industriale. Caracteristica sa distinctivă este suportul asimetric. Dacă este necesar, piesa poate fi completată cu o piesă de legătură pentru a ajunge la înălțimea unei mese de bar. Baza are prize pentru ancorarea mesei la podea.

Tabelul DARTS

Tabelul DARTS poate fi transformat în diferite obiecte prin combinarea lor cu alte elemente.

raftul Ferma

Masa MUSTANG

Modelele MUSTANG au mai mult lemn decât piese din fontă. Numit Mustang datorită dimensiunii copitelor sale, care pot fi montate atât în unghi drept, cât și înclinat.

Citește mai mult  LG a actualizat linia de electrocasnice Studio
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: