Cutie neagră

Geometrie magică în colecția de mobilier din sticlă Liv'it by Fiam.

Marca italiană Fiam este specializată în mobilier și accesorii din sticlă. Este îndoit, șlefuit și decorat sub presiunea apei. Cu tehnologia sa unică, Fiam a făcut din sticlă un material binevenit pentru experimentele de design. Unele dintre cele mai interesante modele se află în colecțiile brandului înfrățit Fiam.. Liv'it de Fiam.

Pentru colecția Magique, designerii Marco Maturo ( Marco Maturo ) și Alessio Roscini ( Alessio Roscini ) de la studioul Klass folosesc întregul potențial al sticlei. Numele Magique se referă la trucuri magice și iluzii optice. Rafturile cubice par să plutească în aer. Un joc cu volumul și spațiul este posibil prin alternanța sticlei transparente cu cea opacă.

Un alt punct focal Compartimente de depozitare pe toate cele patru laturi. Rafturile și un blat de cafea vă oferă libertatea de a vă pune cărțile și bibelourile chiar în cubul negru ( acces din față și din spate ) precum și pe ea ( acces la lucruri din lateral ). Modelele sunt disponibile cu suporturi din sticlă transparentă sau colorată și cu rafturi din cupru de culoare albă sau gri închis.

Citește mai mult  Luminos și subtil
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: