Jocul clasic: 6 tendințe textile pentru sezonul următor

Pe măsură ce trece timpul, gusturile și accentele se schimbă. Multe tendințe au fost uitate, dar joaca de-a clasicii nu a fost niciodată demodată. Acesta absoarbe ca un burete noile tehnologii, culori și stări de spirit în materie de design. Ce țesături sunt la modă pentru anul viitor?? O privire asupra a șase tendințe din colecțiile Espocada.

1. Tendința celei de-a doua respirații

Clasicul clasic, modern și la modă, este produs cu ajutorul celei mai noi tehnologii. Țesăturile în stil clasic devin din ce în ce mai practice și mai durabile. Dar nu mai puțin luxoase decât erau acum câteva secole! Noul material textil preia tot ce este mai bun din capodoperele trecutului, urmărind doar progresul. Texturile bogate și ornamentele clasice iconice apar în culorile secolului XXI. O combinație care face posibilă "îndepărtarea prafului" De la clasici, optați pentru modele, texturi și combinații de culori îndrăznețe. Ca rezultat, materialul textil devine un element de interior elegant pentru un conac modern. O soluție pentru "palate" tradiția arhitecturală clasică se întâlnește cu tehnologia ultramodernă, iar baldachinul textil este dominanta vizuală a spațiului și dă tonul întregului interior.

Textura. Alegeți jacarduri groase cu culori și texturi îndrăznețe pentru a rămâne în tendințe. Dacă aveți chef de ceva în plus, chenille jacquard cu efecte periate sau imprimate, sau catifea jacquard cu o opțiune îmbătrânită în vârstă ar putea crea atmosfera potrivită model. Completați textilele dense cu țesături de însoțire ușoare: poufon tul brodat, polilună brodată sau satin brodat în partea de jos.

Citește mai mult  Muzica și Dostoievski

Culoare. Principalele culori ale sezonului următor Albastru, mentă și violet, care vă permit să depășiți conceptul tradițional de "clasic". Bejul natural, verdele respectabil, galbenul însorit și albul impecabil sunt, de asemenea, la modă.

2. Tendința Art Deco

Stilul "răgușit" a căpătat un nou suflu 1920-. A devenit imnul unei întregi generații. Milionarii acelor vremuri au ajuns în vârf de jos, așa că nu se mulțumeau cu "antichități" clasic. Și a sosit un Art Deco îndrăzneț, expresiv și eclectic. Astăzi este din nou în trend.

Modele. Modelele geometrice tipice, damascurile exotice și solzii se îmbină cu o temă futuristă a anilor 1920. Aveau colțuri rotunjite, valuri și noduri active, forme aerodinamice care aminteau de mașinile de curse și gloanțe rotative.

Textura. Jacquardurile dense și ușoare, cu adaos de bumbac, sunt în tendințe. Efectul este "viu" suprafețele sunt create de țesături cu fire de in metalice și organza fină cu lurex și căptușeală.

Culoare. În acest sezon, tradiționalul auriu, bronz, negru și maro al lui Gatsby este completat cu culori atipice. Folosim albastru și roșu neașteptat, turcoaz proaspăt, albastru fumuriu subtil, verdeață luxuriantă și fuchsia explozivă.

3. Tendința "Belle Epoque"

Perioada istoriei europene de la sfârșitul secolului al XIX-lea Începutul secolului al XX-lea, epoca de aur a construcției de automobile și a aeronauticii, apogeul fotografiei și nașterea cinematografiei, o perioadă de modernism în domeniul estetic și artistic. Liniile elegante și culorile delicate în țesături mixte practice Estetica epocii, întruchipată în textile.

Model. Tendința îmbină stilul colonial englezesc cu tradiția franceză într-o combinație de motive paisley și imprimeuri în stil Toile de jouy Cu scene pastorale.

Citește mai mult  ESTETICA face ca canapeaua să strălucească

Culoare. Nuanțe pure și moi, o gamă de culori pastelate. Trending Minty Fresh, Lemon Lime, Spring Lilac și Peach Powder.

4. Tendința Antique

Valorile și spiritul vremurilor antice țesături în tendințe, cu efecte îmbătrânite.

Textura. Îmbătrânit, "recuperat" Efectul de catifea, foliajul și calandrarea adaugă volum și profunzime vizuală țesăturii, se joacă cu lumini și jumătăți de ton.

Culoarea. Nuanțele populare sunt aurul și argintul, culoarea metalelor nobile. Cu o bază de tonuri de crem și bej lăptos, care amintesc de statuile de marmură și templele magnifice.

5. Tendința "Vârsta luxului"

culori nobile și texturi bogate Pentru o atmosferă de palat cu o notă de trendy.

Modelul și textura. Damascurile mari clasice sunt completate de o rețea complexă. Baza este Jacquard dens țesut din fire japoneze. Aceasta face ca modelul să fie tactil și în relief.

Culoare. Auriu și fildeș, albastru regal și roșu intens, teracotă și turcoaz.

6. Tendința monocromă

Nu renunțați la țesăturile monocrome. Acestea demonstrează bogăția de texturi și paleta de tendințe ca nimeni altul.

Textura. Alegeți catifeaua moale ( un material modern care poate fi folosit pentru a vă tapița mobila fără să se frece ) sau jacquardul cu o suprafață texturată și un model striat caracteristic, Lână sintetică moale și catifelată ( lavabilă, călcabilă și neelasticabilă ) "Burlap Diferite calibre și toate tipurile de tul ( de la organza cu o suprafață mată la voal ).

Culoare. În 2015, ne concentrăm pe nuanțe profunde, saturate, cum ar fi violet, coral, albastru, smarald, turcoaz, teracotă, gri fumuriu și fucsia.


Ca drepturi de publicitate


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: