Luminos și subtil

Viziune în ascensiune! Televizor Philips ultra-subțire cu iluminare din spate.

Philips Elevation- Cel mai subțire televizor Philips. Are o grosime de doar 13,5 mm și o diagonală de 152 cm ( 60" ). Noile modele dispun de iluminare Ambilight XL cu patru direcții. Atunci când este pornit, dă iluzia unui televizor care plutește în aer, mai ales dacă este montat pe un perete sau dacă se folosește o bază transparentă.

Strălucirea difuză blândă se ajustează în funcție de culoarea imaginii de pe ecran. Din punct de vedere vizual, ecranul pare substanțial mai mare, sporind astfel sentimentul de prezență. O tulpină de ochi redusă. 94 de LED-uri pe partea din spate a ecranului oferă toate acestea.

De la streaming video la rețele de socializare, modelele Philips Elevation oferă întreaga gamă de aplicații online Philips Smart TV. Philips Elevation oferă, de asemenea, noi funcții de partajare a conținutului.

Trimiteți fotografiile de pe telefonul mobil direct la televizor cu un clic pe telecomanda ( Wi-Fi Miracast™ și SimplyShare ). De asemenea, transferați fișiere ( Multi-Room ) sau transmiteți conținut pe tabletă sau pe telefonul mobil ( Wi-Fi Smart Screen ). O altă inovație – opțiunea de a reda programul preferat pe bandă.

Citește mai mult  Canapea la jumătate de preț în Saloon Interni
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: