Masă de cafea matematică

Designerii continuă să experimenteze aspectul literarizat al măsuțelor de cafea. Designerul Mark van der Voorn, din Utrecht, a prezentat, de asemenea, propria sa versiune a mesei, proiectând un nou model pentru Odesi.

Faptul că măsuța de cafea este destinată depozitării revistelor este clar și evident. Iar modul în care ne plasăm amprentele nu este întotdeauna cel cu care suntem obișnuiți. Pe vremuri, revistele se întindeau pe toată suprafața mesei ( cm. «O masă făcută din reviste de la 11.01.2010 ), dar acum sunt folosite pentru a "îmbrăca" picioare de masă.

Măsuța de cafea Pi pentru Odesi a fost proiectată de Marc van der Voorn ( Marc van der Voorn ). El a dat creației sale asemănarea unei litere din alfabetul grecesc, pi, care este simbolul grafic al numărului pi. «Matematică" forma se dovedește a fi destul de practică Curburile picioarelor mesei servesc, de asemenea, ca suporturi pentru reviste. Înlocuirea unei reviste cu alta dă viață designului și adaugă o anumită varietate la aspectul modelului. În plus, picioarele au găuri rotunde prin care puteți trece ziare și reviste înfășurate.
Fundalul tipăriturilor multicolore este reprezentat de culoarea neagră restrânsă a picioarelor mesei. Blatul de lucru poate fi negru mat, alb sau roșu.

Citește mai mult  Ce este depozitat pe canapea??
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: