Confort în aer liber

Una dintre noutățile brandului italian Emu prezentate la expoziția Maison & Objet 2012 a fost o canapea modulară care poate fi folosită în aer liber.

Deși mobilierul tapițat și-a găsit de mult timp locul nu doar sub acoperișul casei, ci și în aer liber () datorită materialelor rezistente la intemperii, canapeaua modulară este la fel de populară ca o piesă de mobilier și a fost până acum mai mult un apanaj al livingului. Emu a decis să clarifice lucrurile, dezvăluind la târgul de iarnă Maison& Objet la Paris cu prima sa canapea modulară pentru grădină și terase în aer liber.

Denumit Marcel, acesta este un kit de construcție care cuprinde trei elemente: o bază cu un scaun de 90 x 90 cm și un spătar detașabil drept și curbat. În ciuda setului aparent modest, proprietarului i se oferă posibilitatea de a forma un număr aproape infinit de compoziții.
Materialul pentru cadrul canapelei este oțel inoxidabil vopsit, în timp ce pernele tapițate ale scaunului și ale spătarului sunt realizate dintr-o țesătură specială care rezistă la soare și la intemperii. Căptușeala urmează curbele corpului persoanei care stă și revine rapid la forma inițială după aceea.
Producătorul recomandă combinarea canapelei Marcel cu o masă joasă din aceeași colecție.

Citește mai mult  Este timpul pentru noutăți în grădină
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: