Dedon: pregătit pentru vară!

Standul Dedon de la Salone del Mobile din Milano ar putea fi confundat cu o grădină tropicală. Mobilierul luminos se ivea din spatele unor frunze uriașe de plante, podeaua era vopsită în culoarea apei de mare, iar stoluri de fluturi colorați împodobeau pereții. Cu acest fundal vesel, marca prezintă o nouă colecție pentru mediul rural.

Fabrica germană Dedon- producător renumit de mobilier de grădină din răchită. Noile completări ale colecției au fost prezentate în cadrul expoziției de primăvară Salone del Mobile Adică exact la timp pentru sosirea sezonului estival. Cele mai bine vândute produse GARDENA, articolele din colecția 2012 și noile produse care vor fi lansate în anul următor au fost, de asemenea, disponibile pentru a fi văzute și încercate la stand. Vă prezentăm câteva dintre ele.

Cea mai mare "vedetă" Patul suspendat rotund Swingrest, conceput pentru utilizare în interior, precum și pentru utilizarea în curți, terase și verande, a fost una dintre noile adăugiri la colecția de primăvară-vară. Acesta poate fi folosit nu numai ca un leagăn. Pentru un sentiment bun de stabilitate, tot ce trebuie să faceți este să detașați cablurile și să puneți paturile pe baza specială de podea. A fost inclusă și o umbrelă de soare din material textil.

Un alt model interesant scaun balansoar stivuibil Fedro. Principalul lucru este Echilibru al tuturor elementelor și proporții corecte, deoarece modelul nu are suporturi. Culoarea este exotică, nuanțele sunt preluate din penajul păsărilor din America Latină ( colibri, flamingo și quetzale ). Motivul pentru aceasta este că scaunul, în profil, seamănă de departe cu o pasăre.

Citește mai mult  Deschiderea Fermob

Culori la fel de izbitoare disting seria Dala, care include fotolii mici, pufuri și măsuțe de cafea. Decorul colorat este țesut din fibre realizate din ambalaje alimentare reciclate și polietilenă reciclată ( acestea sunt țesute în cadru ). La atingere, un astfel de material seamănă cu pielea. Schema de culori este în concordanță cu elementele de bază ale naturii Mare, foc și iarbă.

Legături conexe:
Luați în considerare alte produse noi de la Dedon.
Descoperiți adresa salonului OUTDOOR STYLIST,
de unde să cumpere produse Dedon.

Dedon a creat o ședință foto foarte jucăușă pentru a-și promova colecția de vară.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: