Diana Sabirova despre cele mai recente tendințe în amenajarea peisagistică

Diana Sabirova, câștigătoare a celui de-al III-lea Festival Internațional de Grădini și Flori de la București, Moscow Flower Show 2014, la categoria "Patrimoniu", vorbește despre tendințele modei în designul peisagistic.

Despre gusturi Aproape toți oamenii bogați își doresc deja să trăiască nu numai într-un interior frumos, ci și într-un spațiu de grădină frumos. Timp de mulți ani, majoritatea nu a fost pregătită să plătească pentru peisaj, înțelegându-l ca pe un mediu secundar. Acum, situația se schimbă. Astăzi, clienții își dau seama că grădina- Este la fel de mult o reflectare a personalității lor ca și un spațiu de viață, care ar trebui să fie decorat decent ca și interiorul, care este foarte frumos. Sunt fericit când spațiile pe care am ajutat să le proiectez sunt sigure și confortabile.

Despre moda în selecția plantelor Nu prea îmi place să vorbesc despre modă și tendințe, mai ales când vine vorba de peisagistică. Însăși noțiunea de modă implică un fel de imitație, urmând o anumită direcție, un model. Și mi se pare că asemănarea apare ca o bănuială simultană, ca o ghicire intuitivă a mai multor. Nu este vorba de ceva formulat și luat ca model, ci de o nevoie urgentă. Există pur și simplu ceva care este în aer și în același timp apare ca o idee și mai târziu se realizează în operele multor.

În ultimii ani, mulți grădinari peisagiști au început să se concentreze pe plantele perene, cum ar fi ierburile, arbuștii, ierburile aromatice și condimentele. Mulți oameni experimentează prin combinarea cu plante tradiționale. Există, de asemenea, combinații interesante, cum ar fi trandafiri și crini cu ierburi și așa mai departe. Este foarte interesant. Conopida ca dantela – pentru cele mai diverse și neașteptate modele.

Citește mai mult  Foarfecă de arbust Bagel

Citiți interviul complet și activitatea Dianei Sabirova la

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: