Festival "Grădini și oameni"

În perioada 15-25 august, la VDNKh va avea loc cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Artă Peisagistică, Grădinărit și Grădinărit "Grădini și Oameni" de la București. Iar munca artizanilor va fi evaluată de juriul condus de James Basson, membru al Societății britanice a designerilor de grădină și al Federației franceze a designerilor peisagiști. Vorbind despre principalele locații și evenimente.

Grădinile principale

Tema concursului din acest anAl cincilea element". Creatorii au gestionat provocarea creativă în mod responsabil și au creat grădini cu adevărat creative.

Orar a tuturor activităților de pe 

Grădina de emoții. Autor Larisa Yurova

Mediu – Unul dintre cele mai importante momente ale festivalului. Într-o zonă separată, vizitatorii vor putea învăța cum să construiască un remise, un hotel ecologic pentru insecte create din lemn, noduri, iarbă și alte materiale naturale. remisele sunt de obicei construite în zonele urbane și rurale defavorizate. Scopul lor este de a atrage coloniile de insecte pentru a restabili echilibrul ecologic.

Pentru iubitorii de fotografii frumoase, festivalul din acest an va avea un iaz de 50 de metri pătrați în incinta festivalului. . cu o cascadă și plante de apă splendide.

program pentru copii

Un alt program nou a fost lansatDetsEd" și este conceput pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. Tinerii vizitatori ai festivalului vor putea să planteze plante într-o grădină de legume pentru copii, să planteze și să își decoreze grădina, să facă o plimbare botanică și chiar să ia parte la o căutare a grădinii #Children's garden quest. În fiecare zi, copiii vor avea ocazia de a participa la ateliere și seminarii de creație de buchete, origami, picturi din lână, sculptură în nisip și multe altele..

Citește mai mult  Ploaie la cerere

Excursii

Excursii gratuite prin grădinile expoziției vor fi efectuate în fiecare zi pentru vizitatorii festivalului. Pentru a participa, trebuie doar să vă înscrieți la biroul de turism. Tururile vor începe de 4 ori pe zi, la fiecare două ore. O alta seara, pentru cei care doresc să admire grădinile iluminate în mod elaborat.

Expoziția de artă Sidecar. Autor Evgeny Polovinsky

Serii de conferințe și ateliere de lucru ecologice

În acest an, festivalul va oferi atât programe tradiționale, cât și programe noi. Noi motive"Grădină de cabană" Experții vor organiza sesiuni de formare și cursuri de masterat privind grădinăritul vertical și în containere și vor explica ce este o cameră verde, precum și despre uneltele moderne de grădinărit și moda de grădinărit. Site-ul "grădina de legume urbane Vor fi prezentate tehnici moderne de cultivare a legumelor și plantelor aromatice în balcon sau în curtea urbană. Timp de cinci zile, în cadrul festivalului va funcționa Lecționarul Verde, În cadrul festivalului va avea loc un spectacol cu cei mai buni experți în diferite domenii ale horticulturii și arhitecturii peisagistice.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: