Freza electrică Neva își face apariția la Demopark

Motocultorul Românesc "Neva", bazat pe motoare profesionale Briggs și Stratton din seria I/C, a fost prezentat la Demopark 2015 International Landscape Equipment Show.

Demopark 2015, târgul internațional de peisagistică, a avut loc în perioada 21-23 iunie 2015 la Eisenach, Germania. Compania Krasny Octyabr-Neva CJSC va lua parte la un eveniment major alături de cei mai importanți producători mondiali de tehnologie peisagistică. Exponatul companiei rusești va fi motocultorul "NeVa" Propulsat de motoare profesionale Briggs și Stratton din seria I/C. Publicul european interesat de caracteristicile funcționale ale echipamentelor casnice. Este echipat cu ( o lopată de zăpadă, o aruncătoare de zăpadă, o perie ) accesorii și se poate ocupa cu ușurință de orice blocaj de zăpadă. Motoarele Briggs and Stratton din seria I/C care alimentează motorul sunt rezistente la uzură datorită căptușelii din fontă, sunt ușor de pornit la temperaturi scăzute și au un consum redus de ulei.

Citește mai mult  Festivalul și concursul Flower Jam a câștigat în două categorii ale principalului premiu Românesc în domeniul arhitecturii peisagistice
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: