GARDENA ușurează grădinăritul de toamnă

Exact la timp pentru sezonul de plantare de la începutul iernii, Husqvarna a lansat lopețile și furcile GARDENA.

Noile lopeți și furci Terraline™ GARDENA Terraline™ noi Conceput pentru grădinari. Există un model pentru fiecare tip de lucrare de grădină, astfel încât să se potrivească fiecărui pat. Deci, furculița Terraline™ Fork Lucrați solul în zonele care urmează să fie plantate. Rădăcinile sunt lăsate intacte.

O lopată de grădină și o lopată cu lamă conică servesc la săparea sau la amestecarea solului. O baionetă este utilă pentru soluri ferme și compacte. Iar pentru materiale libere, cum ar fi nisipul sau pietrișul, aveți nevoie de o lopată universală.

Lopețile și furculițele Terraline™ sunt confortabile în mână Au mânere ergonomice, mânere largi și duze de plastic rezistente la bășici. Pași – lărgit. Nu alunecă datorită picioarelor din cauciuc. Noile amortizoare softec™ sunt parte integrantă a fiecărui model nou, astfel încât uneltele să ricoșeze mai puțin și să nu-l lovească pe purtător chiar dacă se lovește de o piatră în timpul lucrului.

Citește mai mult  Nu a trecut nici o picătură!
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: