Husqvarna își redenumește tractoarele

Husqvarna a introdus o nouă clasificare, mai convenabilă, pentru tractoarele de grădină.

În imagine: Husqvarna TC 138.

În 2015, Husqvarna a introdus o nouă clasificare pentru tractoarele sale de grădină. Noua generație de mașini are acum abrevieri informative în denumiri. Toate mașinile cu o cutie de colectare a ierbii poartă denumirea TC: T- ( tractor ), C- colecție ( colecție ). Numărul se referă la seria de dispozitive și la lățimea de lucru în inci. TC 138- este cea de-a 100-a sculă din seria 100 cu o punte de 38" sau 97 cm.

În imagine: Husqvarna TC 338.

Cele mai puternice modele sunt cele din seria 300. Cum ar fi TC 338 cu motor cu doi cilindri de 20 CP.., Cutie de colectare a ierbii de 320 l, funcție "Cruise control și sistem de mulcire. Model TC 342- Cu ( un motor și mai puternic ( 24 l.. ) și o lățime a punții de 107 cm. Patru roți suplimentare previn deteriorarea gazonului.

În fotografie: modelul TS 138 Husqvarna.

Linia de produse fără container este desemnată ca TS ( T- ( tractor ), S- lateral ( golire în lateral ). Se înregistrează o creștere considerabilă a capacității de pompare, și anume.. fără colectare de iarbă. TS 138 are, de asemenea, un preț atractiv, deoarece în locul unei transmisii hidrostatice, TS 138 este echipat cu o transmisie CVT inovatoare și mai economică. Modelul din seria TS 346 dispune de un fotoliu cu cotiere confortabile. Lățimea de tundere 117 cm.

În imagine: Husqvarna TS 346.

Citește mai mult  Belgia și Elveția în Outdoorstylist
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: