Husqvarna protejează atunci când lucrați în pădure

O muncă sigură necesită nu numai instrumente fiabile, ci și îmbrăcăminte de protecție. Husqvarna oferă modelele sale.

Husqvarna prezintă îmbrăcăminte de protecție și accesorii concepute pentru cei care lucrează în pădure. De exemplu, la locul de exploatare a lemnului. Casca Functional are un amortizor de șoc în șase puncte care distribuie uniform sarcina pe cap. Pentru o protecție suplimentară, căști antifonice ( reglabile vertical și lateral ) și o mască UltraVision ( oferă o vizibilitate perfectă datorită unei transmisii a luminii de 80% pe întreaga suprafață ).

Protejați-vă mâinile cu mănușile funcționale cu protecție împotriva tăieturilor de ferăstrău cu lanț. Zona palmei este realizată din piele de capră, iar partea din spate este din piele în spandex. Zona degetului mare și a degetului arătător este întărită cu inserții de neopren din nailon. Mănuși anti-alunecare, hidrofobe, antiderapante. Ușor de îndepărtat și de îmbrăcat datorită mânecilor elastice.

Cizmele durabile din piele Classic 20 protejează împotriva rănilor și a tăieturilor și sunt confortabile pentru ore îndelungate. Vârful și zona călcâiului sunt întărite. Cizme de protecție Funcțional 24- Vârf și talpă întărite care pot fi echipate cu crampoane. Rapid și ușor de pus și scos datorită designului practic al tocului.

Citește mai mult  GARDENA construiește sera în mod conștient
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: