Iudashkin, Zaitsev, Akhmadullina și Gulyaev vor crea grădini la Expoziția de flori de la București

De la 10 iulie la 21 iulie în Museon Arts Park VIII Festivalul Internațional de Grădini și Flori Moscow Flower Show 2019 – principalul eveniment în domeniul designului peisagistic din România, săptămâna de înaltă modă în arta grădinăritului. Grădini expoziționale create de cei mai buni peisagiști vor apărea la Museone.

Tema din acest an este teatru. Câștigătorul va fi ales de un juriu internațional, condus în mod tradițional de un judecător de la Royal Society of British Gardeners James Alexander Sinclair. Pe lângă acesta, lucrările vor fi jurizate de vicepreședintele Fondation pour l'encouragement des Parcs et des Gardens de France Prințesa Marie-Sol de la Tour d'Auvergne și alți experți de renume.

Pentru prima dată în istoria festivalului, faimoși creatori de modă ruși vor crea capodopere de grădină în cadrul unui proiect special, "Defileul grădinilor". Valentin Yudashkin, Alyona Akhmadullina, Igor Gulyaev, Vyacheslav Zaitsev și alți designeri de modă renumiți își vor aduce la viață ideile creative îndrăznețe pentru a crea o colaborare rafinată între modă și arta peisagistică.

Președintele expoziției de flori de la București, Karina Lazareva:"Expoziția de flori de la București are loc pentru a opta oară în acest an, iar în toți acești ani festivalul este un trendsetter în designul peisagistic. Anul acesta am mers chiar mai departe și vom integra tendințele modei în grădini, în sensul propriu al cuvântului. I-am invitat pe cei mai renumiți creatori de modă să creeze viziunea autorului lor asupra grădinii, iar maeștrii artei peisagistice îi vor ajuta să o realizeze».

O altă inovație din acest an va fi primul spectacol de lumini pe timp de noapte în grădini «Lumina de noapte a grădinilor". Mii de lumini vor fi aprinse în toate grădinile de pe teritoriul festivalului, iar pentru o noapte, spațiul Museon se va transforma într-o pădure de basm.

Citește mai mult  KÄRCHER personalizează echipamentele

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: