KÄRCHER personalizează echipamentele

KÄRCHER prezintă MY KÄRCHER, un proiect care vă permite să vă personalizați aparatul de curățat cu înaltă presiune.

KÄRCHER a rezolvat problema producției în masă de produse personalizate pentru fiecare client – cu accent pe nevoile individuale ale clientului. MY KÄRCHER este un proiect special pentru această ediție. Prin conectarea la site-ul web al proiectului, fiecare client își poate "personaliza" singur încălzitorul de apă de înaltă presiune ( ) mașină de înaltă presiune cu o alegere de caracteristici și funcții pentru modelul dvs.

Modelul K4- este prima alegere pentru client Unitate de înaltă presiune cu reducere a zgomotului și motor inovator de răcire cu apă. Configuratorul online permite cea mai largă gamă de conectori și adaptoare, furtunuri și țevi de pulverizare, duze pentru curățare prin contact și fără atingere. Unitatea proiectată este prezentată utilizatorului în 2D și 3D, un videoclip informează despre posibilitățile de aplicare ale unui accesoriu, iar lista de prețuri de lângă fiecare sortiment permite planificarea achiziției în funcție de buget. Un recipient de udare de înaltă presiune proiectat personal este livrat în 24 de ore de către serviciul de livrare propriu KÄRCHER.

Citește mai mult  Ploaie la cerere
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: