Konstantin Kazakov despre irigarea grădinilor și tehnologia GARDENA

Cum și ce tehnică de udare să folosiți pentru a vă uda grădina – și cu ce tehnologie să reduceți consumul de apă? A declarat Konstantin Kazakov, manager de produs GARDENA.

Despre udarea inteligentă.

În zilele noastre nu mai trebuie să vă plimbați cu un furtun prin toată curtea, așa cum făceați odată – mai ales cu noul GARDENA Terraline™ Ridicați cutii de udare grele. Pur și simplu instalați și configurați corect sistemul de udare – GARDENA construiește sere și cărucioare de udare. Tehnologia de udare inteligentă are grijă de ea însăși.

Ce articole trebuie să cumperi pentru ca gazonul să fie irigat toată vara fără să faci nimic?

Contorul de debit inteligent pentru apă GARDENA Contor de apă GARDENA. Aceasta este dezvoltarea noastră unică. Forma este cea a unui adaptor între robinet și furtun. Afișajul arată debitul de apă. Prin simpla apăsare a unui buton, puteți vedea cât de multă apă este consumată pe zi, pe sezon și pe o anumită perioadă de timp. Contor acționat cu baterii, afișajul arată încărcarea în cazul în care începe să se termine.
Aspersor automat AquaContour GARDENA. AquaContour Aspersor automat. Acestea pot uda peluze cu o suprafață de până la 350 m² și pot acoperi o suprafață de până la 560 m² cu o singură lopată.. ( 25-360 grade ) și o rază de ( între 2,5 m și 9 m poate fi programată și scriptată pentru două zone cu forme diferite.
Furtun de grădină HighFLEX GARDENA. Furtunuri Flex, HighFlex, SuperFlex. De acolo vine apa pentru aspersoare și sistemele de irigații. Profilul special cu nervuri asigură o conexiune complet etanșă la conectorii sistemului de irigare de bază Pentru ca nicio picătură de apă să nu se irosească. Furtunurile sunt întărite cu spirale din fibră de carbon în interior, astfel încât nu se vor îndoi sau răsuci. Durată de viață garantată 20 până la 30 de ani, în funcție de gama de modele.
Micro-sistem de picurare GARDENA. Sistem de irigare prin micro-gropire. Aceasta livrează apa în picături direct la rădăcinile plantelor. Pachetul de bază conține tot ceea ce aveți nevoie pentru udarea a zece plante în ghiveci sau a 20 de plante de legume într-un pat, inclusiv 10 picurătoare de capăt și 20 de picurătoare în linie, precum și furtunuri, conectori și jaluzele. Poate fi extinsă și completată cu alte componente, de exemplu, aspersoare sau un computer care vă permite să o controlați de oriunde în lume.
Distribuitor de îngrășăminte GARDENA. Distribuitor de îngrășăminte. De asemenea, este posibil să se conecteze la sistemul de micro irigare prin picurare și apoi plantele vor primi automat apă și îngrășăminte. Dozatorul are o deschidere largă și confortabilă, iar nivelul de umplere este indicat de un indicator.
Citește mai mult  GARDENA facilitează întreținerea gardului viu

Despre tunsul gazonului. Acum, că irigarea este pe modul automat, puteți tunde gazonul. GARDENA a introdus în 2014 gama reînnoită de mașini electrice de tuns iarba PowerMax™. Lama de curățare este acționată de arborele motorului prin intermediul unei curele de transmisie. Acest lucru mărește cuplul de până la 4 ori și face ca tunderea chiar și a ierbii umede și întinse să fie o joacă de copii.

Despre tocare. Tăiați lemne pentru șemineu cu noul nostru topor cu geometrie optimizată a lamei. De asemenea, acestea au un centru de greutate special deplasat spre lamă pentru a concentra toată energia de impact acolo. Tăierea devine mai puternică și mai precisă. Lamele sunt fabricate din oțel carbon special și sunt tratate cu un strat de protecție împotriva ruginii. Marginea neascuțită a toporului poate fi folosită ca un baros. Și dacă se întâmplă să nu vă faceți treaba, mânerul întărit este rezistent la impact și toporul nu va fi deteriorat.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: