Nikita Katkalo despre alegerea utilajelor de grădinărit potrivite

Cum s-a schimbat modul de abordare a grădinăritului în România? Ce tehnologie este prima prioritate a grădinarului? Pot să-mi tund gazonul cu ajutorul smartphone-ului meu?? Spune Nikita Katkalo, manager de produs, Bosch Garden Tools.

În fotografie: Nikita Katkalo de la departamentul de tehnologie de grădinărit al Bosch Garden.

Despre funcționalitate. Tehnologia modernă, spre deosebire de uneltele de grădină obișnuite, simplifică considerabil munca umană și decorarea grădinii. Iar în cazul echipamentelor de grădină Bosch, acestea nu numai că ușurează grădinăritul, dar fac din grădinărit o pasiune preferată, un hobby sau, pur și simplu, eliberează mult timp suplimentar pentru alte activități interesante și necesare.

O nouă atitudine. Dacă vorbim despre România, atitudinea față de mașinile de grădinărit și cererea de noi modele este cauzată în principal de atitudinea oamenilor față de grădinile de legume, livezi și parcele de casă. Putem observa tranziția treptată de la cultivarea fructelor și legumelor la amenajarea spațiilor verzi. Decorarea grădinii cu propriile noastre mâini câștigă popularitate. Probabil că există bunici și mame în familia dumneavoastră care se bucură să pună gazon și straturi de flori în locul în care creșteau cartofii și sfecla, sau să planteze o varietate de arbuști ornamentali în locul tradiționalilor meri și arbuști de coacăze. Un gard de lemn este înlocuit de un arbore de păducel frumos tăiat și de un șir îngrijit de tuia de brad.

Ce este nou?. În prezent, instrumentele inovatoare din ultimii ani intră în scenă din ce în ce mai des. Ca și zonele de grădină, acestea sunt împărțite în categorii pentru îngrijirea gazonului, flori, arbuști, straturi de flori și garduri vii. În urmă cu cinci ani, Bosch a inventat dispozitivul de tuns gard viu ISIO – dispozitivul de tuns gard viu ISIO unealtă comodă și compactă pentru tăierea ierbii în locuri greu accesibile, îngrijirea stâncăriilor, modelarea celor mai imaginative forme de arbuști și realizarea propriului decor de grădină. Și datorită unui sistem inovator antiblocare, nici măcar o singură ramură nu rămâne prinsă în aceste foarfece. Un alt exemplu Pajiștile pentru grătare au făcut loc unor terase frumoase, cu dale cu modele sau cu acoperiri speciale din lemn. Deci, cum le cureți?? Puteți, desigur, să o faceți în mod tradițional, ridicând rapid un nor de praf cu o mătură. Sau puteți opta pentru aspiratorul de grădină ALS 25 sau pentru suflanta ALB 18 Li, care cântărește doar 1,8 kg și are o viteză a aerului de 190 km/h .

Citește mai mult  Husqvarna protejează atunci când lucrați în pădure

Păstrarea lucrurilor în ordine. Pentru îngrijirea casei sunt acum disponibile nu numai motocositoare și mașini de tuns, ci și aparate de curățat cu înaltă presiune. În 2015. Bosch lansează noua serie AQT- Acum puteți alege din 10 modele care nu numai că vor curăța cu succes mobilierul de grădină, bicicletele, jucăriile, dar și să se ocupe perfect de curățarea motocicletelor și a mașinilor. Puteți fie să clătiți pur și simplu, fie să pulverizați cu spumă fără presiune pentru rezultate și mai bune. Ce este important Toate modelele au o pompă metalică. De asemenea, este de mare ajutor pentru cei care vin din afara orașului Toate AQT-urile Bosch pot fi utilizate fără apă curentă! Doar înmuiați un furtun într-o găleată, o găleată sau un butoi și spălați-vă prietenul de fier.

Despre tendințe. Designul grădinilor evoluează rapid, cu grădinari de casă inteligenți și bine pregătiți. Cea mai frapantă tendință – creșterea popularității mașinilor alimentate cu baterii. Vă întrebați în ce fel de lume vor trăi copiii și nepoții voștri?? Doriți pentru ei aer curat și o viață confortabilă și ecologică? La asta lucrează tot timpul inginerii Bosch. Oamenii nu se gândesc la ecologie atunci când cumpără unelte. Ce obțineți de la o mașină de grădină fără fir în cel mai scurt timp?

  • Lucrul independent de cablurile electrice.
  • Aer curat fără vapori de benzină.
  • Manevrabilitate și ușurință în manevrare datorită greutății mai mici a sculei în comparație cu modelele pe benzină.
  • Ușor de întreținut Nu este nevoie să faceți service la motor, faceți provizii de combustibil și ulei.
  • Nivel redus de zgomot, ceea ce înseamnă un confort sporit pentru dumneavoastră și pentru cei din jur.
  • Cel mai inovator mod de a utiliza noile echipamente de grădinărit.
Citește mai mult  Top 5 grădini ale Festivalului Grădini și Oameni

Despre inovare. Gama Bosch pentru grădinărit include toate tipurile de tehnologie de grădină fără fir: mașini de tuns iarba, mașini de tuns, foarfeci, perietoare, suflante… Bosch a fost prima companie care a introdus tehnologia fără fir pe piața sculelor de uz casnic în 2003. Iar acum depășim în mod constant așteptările utilizatorilor aduce inovații interesante. De exemplu, Rotak 37 Li alimentat cu baterii continuă să se încarce singur atâta timp cât lama se rotește, ceea ce crește durata de viață a bateriei, atunci când lăsați butonul de pornire. Robotul de tuns iarba Indego nu numai că se va reîncărca la timp, dar va tăia și benzi paralele cu ajutorul unui sistem logic de tăiere va procesa site-ul dvs. de câteva ori mai repede. Anul viitor plănuim să aducem Indego, pe care îl puteți controla de pe smartphone-ul dumneavoastră de la birou – iar prețul este practic același.

Despre locuitorii de la țară și proprietarii de dacha. Modelele Bosch de tehnologie pentru grădină sunt universale, deci nu contează dacă locuiți la țară sau dacă ieșiți doar pentru o mică plimbare. Diferența este că "vizitatorii rari" site-ul este mai neglijat- Aveți nevoie de un model mai puternic, le avem în stoc.

Despre kitul minim de bază. E ca și cum ai întreba o femeie care este machiajul minim de care are nevoie.. s-ar putea să vă opriți la rimel și creion pentru o zi și apoi în geanta de cosmetice se cuibăresc farduri de obraz, rujuri, farduri de obraz, pudră, știi tu.. La fel a făcut și industria casnică! Minimul absolut minimorum- este o motocositoare. De exemplu, cel mai ușor Rotak 32 din gama noastră. Și iată mai mult.. confortul dumneavoastră, dorința dumneavoastră de a fi mai rapid și mai curat, mai frumos și mai izbitor.. cositoarea AKE 35S și trimmerul ART 37 se alătură cositoarei în ordinea necesităților. Apoi, există un decor pentru grădină.. uitați-vă în urmă la straturile de flori și la alpini și cumpărați foarfeci de grădină ISIO sau ASB 10.8 Li. Apoi, este rândul celor de la ( tuns, cosit, tăiat ) AMW 10, tocător AXT Rapid 2000.

Citește mai mult  A doua Conferință Internațională a Concursului Internațional Deschis de Proiectare a Peisajului Urban și Festivalul Floral Jam Guvernul orașului București

Despre caracteristicile naționale. În Europa, de exemplu, se vând mai multe foarfece pentru arbuști, în timp ce clienții noștri vin în primul rând pentru cositori și mașini de tuns. Bosch vinde cele mai multe scule electrice de pe piață.

6 dintre cele mai interesante și mai importante modele de la Bosch Green:
Rotak 32,
Rotak 40,
ART 37 trimmer,
Trimmerul ART 23 Li,
Aparat de curățat de înaltă presiune: AQT 33-11,
Aparat de curățat de înaltă presiune: AQT 35-12.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: