Primul magazin de grădină couture online din România

Colaborare între cel mai mare festival peisagistic din România "Flower Jam" și compania "White Garden". – un magazin de grădină de la cei mai buni peisagiști din lume.

Pe 26 mai, pentru prima dată în România, va începe să funcționeze un magazin online de grădini de designer gata făcute. Dacă până acum designul grădinilor era asociat doar cu terenuri imense, bugete mari și munca laborioasă a profesioniștilor, în prezent, moda înaltă a grădinilor este accesibilă tuturor. “Grădină albă în cadrul proiectului de parteneriat cu festivalul internațional "Flower Jam" oferă grădini gata făcute pentru toată lumea, fiecare dintre ele fiind proiectată de cei mai buni peisagiști din lume, medaliați și câștigători ai concursului "Flower Jam".

Grădina este un kit de plante pentru grădină, plan de plantare ( schema de design de grădină ) și recomandări pentru plantare și îngrijire. Chiar și un grădinar începător poate planta o astfel de grădină în 2-3 zile. grădină de carantină sau pat de flori poate fi livrat fără contact, sau puteți comanda un serviciu profesionist de plantare de grădină. Grădina costă între 20.000 și 500.000 de Leu, în funcție de mărimea ei. Este mai ieftin decât să cumperi plante în magazinele de vânzare cu amănuntul, ca să nu mai vorbim de un proiect de amenajare peisagistică personalizat de la un designer renumit.

Evenimentul va fi transmis pe Facebook, va da startul 26 mai la ora 16.00: 

Vă puteți comanda grădina la / 

Magazinul online va avea 9 modele diferite. Printre soluțiile ready-made oferite se numără grădina designerului finlandez Kairi Meos Topographical Flower Stories, care a câștigat o medalie de aur la festivalul "Flower Jam" În 2019. Este una dintre cele mai mari și mai scumpe grădini, necesitând peste 100 de metri pătrați de suprafață, dar oferind proprietarului său o grădină perfectă, cu o geometrie strictă a gardului viu, care va fi admirată de toți vecinii din zonă. O grădină va înflori din iunie până la sfârșitul lui septembrie.

Citește mai mult  Kärcher udare eficientă

Cea mai mică grădină Sunete din oraș, Măsurând doar 5m2, de la designerul Elena Gorskaya, se poate potrivi în orice zonă semiumbrită. Plantele perene înflorite și mestecenii vor crea iluzia unei adevărate pajiști din București și vor oferi plăcere proprietarilor de grădini pe tot parcursul sezonului cald, fără îngrijire complicată și udare frecventă. O altă mini-grădină este proiectul "vârtej de osândă" Grădina realizată de Elena Bykova ( medaliată cu argint în 2019 ) necesită doar 7 m2. Are nevoie de o îngrijire minimă și vă va surprinde clienții cu culori strălucitoare.

Una dintre cele mai neobișnuite grădini – Grădina terapeutică Suvorov Green Apothecary ( medaliat cu bronz în 2019 ). Dacă v-ați dorit de mult timp propria mini-grădină de farmacie, această grădină de flori va necesita puțină întreținere și va arăta minunat pe tot parcursul sezonului cald. Grădina păstrează o schemă cromatică naturală, dominată de diferite nuanțe de verde, ideală pentru a calma anxietatea și neliniștea. În plus, plantele sunt selectate astfel încât parfumul din patul de flori să aibă un efect clar de calmare și întărire.

Medaliat cu argint în cadrul Festivalului 2019 grădina de pe drumul mătăsii de designerii Tinatin Khimshiashvili, Giorgi Saginadze, Marina Shimanskaya ( Georgia-România ) potrivit pentru grădini însorite sau semiumbrite și disponibil în 10 sau 40 m2. Ideea acestui proiect O lungă istorie de întâlniri culturale Est-Vest și celebrul Drum al Mătăsii. Grădina este construită în jurul pistei, iar florile formează compoziții individuale.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: