Top 5 grădini ale Festivalului Grădini și Oameni

De la 12 la 21 august, teritoriul Grădinilor de Nord ale VDNH se va transforma într-un basm parfumat – aici va avea loc cel de-al 8-lea Festival Internațional de Grădini și Oameni din București. Iată top 5 cele mai neobișnuite și colorate grădini în care vă puteți relaxa, puteți face o ședință foto de lux și puteți admira abilitățile designerilor peisagistici.

Unde: VDNKh, Grădinile din nord
Când: 12-21 august de la ora 9.00 până la 21.00
Detalii: 1. Grădina Teatrului de vis, construit de designeri De Elena Batyuta, Irina Rozhdestvenskaya și Oleg Podstanitsky, prezintă o combinație de plante ca o imagine simbolică a Mediteranei uscate, la care se referă piesa lui Shakespeare. Ideea din spatele grădinii este dualismul și opoziția dintre realitate și vis, viață și scenă, natură și decor. Trunchiurile uscate de copac de aici sunt atât coloane vechi, cât și o pădure. Scândurile de lemn sunt o cărare prin pădure, o scenă, iar liniile unei piese de teatru care apar pe scânduri ca pe o hârtie reglată, o linie de poveste care conduce personajele și, odată cu ele, vizitatorii grădinii la imaginea Elenei care doarme într-o secundă înainte de a se trezi.


2. În grădina Hypnos ( Ὕπνος ) de arhitecți din Ryazan ( Tatiana Zvezdochkina, Elena Ryzhova, Olga Korzhikova, Lyubov Tyurina, Anastasia Alimpiev ) ) pe un spațiu de 100 de metri pătrați, vizitatorii vor găsi un set de afișe și reclame. . Vizitatorii întâlnesc străzile și palatele ateniene, o pădure magică din sud, o poiană unde repetă artiștii, patul unei regine zâne și locul de întâlnire secret al fugarilor îndrăgostiți.

Citește mai mult  Foarfecă de arbust Bagel


3. Echipa de design feminin ( Eremenko Kseniya, Maria Badina, Cukhas Ekaterina, Vorontsova Evgeniya ) își va prezenta grădina cu un nume mistic «Vrăjitoarea.". Din cele mai vechi timpuri, oamenii din România au respectat și s-au temut de persoanele cu cunoștințe și abilități magice pentru legătura lor specială cu Mama Pământ. Autorii promit să creeze o grădină, unde realitatea devine vis, unde visul și realitatea se amestecă.


4. Participanți obișnuiți ai festivalului Maria Printz și Marina Beresneva prezentați grădina «Secret Service& Central Park" cu privire la "Aritmetica grădinii". Ideea sa principală este de a găsi o formulă pentru bucurie și fericire. Pentru unii este o călătorie, pentru alții o așteptare istovitoare, pentru alții o stare naturală. Dar toată lumea va fi de acord că copilăria este cea mai fericită perioadă, când ai nevoie doar de puțină bucurie – să mergi pe bicicletă, să cumperi o înghețată sau să mângâi un câine. O grădină sferică îi invită pe vizitatori să viziteze o lume amabilă și familiară. O scenă mecanică ca un carusel, o paletă de culori emoționantă, un anturaj urban naiv în sălbăticia nepăsătoare, un secret de copil ascuns undeva și un întreg univers într-o cutie de chibrituri…


5. Un alt gând pe tema "Aritmetica grădinii" va fi prezentată de echipa de autori Natalia și Nikolay Ladyzhnikov, Oksana Lantseva, Igor Okhmak și Vadim Tolstik. Grădina lor se numește «Dincolo de geometrie. Designerii se gândesc cum să creeze o grădină care să fie identică cu proprietarul său și să ofere pace și libertate. Răspunsul se află în amintirile noastre din copilărie, în peisajele pe care le-am văzut în copilărie. Aceste imagini sunt esența noastră. Autorii vor umple spațiul grădinii cu imagini familiare care pot evoca nostalgia copilăriei și emoții demult uitate.

Citește mai mult  Iudashkin, Zaitsev, Akhmadullina și Gulyaev vor crea grădini la Expoziția de flori de la București

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: