Ariston pentru siguranță în zona umedă

Inginerii Ariston au dezvoltat un sistem de protecție a încălzitorului de apă în mai multe etape.

Cazane și alte echipamente de încălzire a apei sunt de obicei instalate într-o baie umedă. Sistemul este alimentat cu energie electrică, de aceea este important să se asigure o funcționare sigură.

Ariston oferă protecție pe mai multe niveluri în același timp. În primul rând, toate încălzitoarele de apă sunt echipate cu un dispozitiv de curent rezidual ( RCD ) acesta protejează împotriva șocurilor electrice în cazul unei scurgeri, al unui scurtcircuit sau al lipsei de împământare. Cazanul în sine are o supapă de siguranță care va proteja aparatul de suprapresiune ( prin evacuarea excesului de apă ) și de funcționarea fără apă. În plus, un sistem special oprește alimentarea cu energie a elementului de încălzire dacă acesta se încălzește prea repede.

Funcție de siguranță electrică activă La sfârșitul fiecărui ciclu de încălzire, deconectează circuitul care alimentează elementul de încălzire. Acest lucru reduce semnificativ probabilitatea de defecțiune din cauza fluctuațiilor de tensiune.

O sursă mai puțin evidentă de pericol.. bacterii. Funcția ECO și "Extra Automatic Anti-Bacterial Mode" luptă împotriva lor, Astfel, apa nu stagnează în sistem.

Citește mai mult  Deco Interiors prezentat la Mosbuild
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: