Ariston se pregătește pentru vară

Ariston a dotat încălzitoarele de apă cu noi opțiuni pentru a le face mai eficiente în timpul întreruperilor de apă caldă din timpul verii.

În așteptarea sezonului estival, Ariston oferă soluții eficiente la problema întreruperilor programate de apă caldă. Acestea sunt încălzitoarele de apă și aparatele de încălzire din 2016, dotate cu noi caracteristici și tehnologii. De exemplu, pentru a minimiza timpul de așteptare pentru încălzirea apei, Ariston a dezvoltat (încălzirea rapidă ). Datorită elementelor de încălzire alternante, apa pentru primul duș se încălzește cu 60% mai repede decât în modul standard. Această opțiune este prezentă în gamele VELIS EVO QH și SL.

Inginerii Ariston s-au ocupat și de economisirea energiei. Gama emblematică VELIS EVO QH are o funcție unică de programare care permite încălzirea apei la temperatura dorită până la ora stabilită. Încălzitorul nu consumă energie pentru a menține o temperatură constantă pe tot parcursul zilei, iar acest lucru asigură economii de până la 75%. Seriile VELIS EVO și ANDRIS LUX ECO au o funcție de economisire automată: software-ul își amintește când apa este folosită cel mai mult și o încălzește automat la temperatura corectă în această perioadă. În alte momente, încălzitorul de apă funcționează în modul de putere redusă.

Pentru a decontamina apa și pereții interiori ai încălzitorului de apă de microbi, Ariston a dezvoltat o funcție Eco unică, prezentă în toate modelele sale electronice. Un alt avantaj al dispozitivelor design modern. Încălzitoarele de apă se integrează armonios în interioarele moderne ale bucătăriilor sau băilor, armonizându-se cu mobilierul și aparatele.

Citește mai mult  Ariston pentru siguranță în zona umedă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: