Bosch Green taie iarba în mod eficient

Bosch Green prezintă noua motocositoare electrică AFS 23-37 cu sistem de tăiere dublu.

Mașina de tuns iarba electrică ușoară și ergonomică AFS 23-37 este acum disponibilă în gama de unelte de grădină Bosch Green pentru sezonul de vară. Este conceput pentru o muncă rapidă și eficientă și este capabil să curețe chiar și un spațiu foarte neglijat în cel mai scurt timp, datorită trecerii rapide de la linie la lamă. Schimbarea rapidă este posibilă datorită sistemului dublu de tăiere cu care este echipată coasa. Firul de nailon 66 răsucit, de mare rezistență, cu diametrul de 3,5 mm, cu secțiune pătrată, permite să se lucreze mult timp fără a fi nevoie să se schimbe firul, chiar și în iarba foarte încăpățânată.

Lama inclusă, robustă și durabilă, cu diametrul de 23 de centimetri, face față buruienilor și crengilor subțiri. Nu este nevoie de timp suplimentar pentru a trece de la linie la lamă protecția lamei rămâne la locul ei. Datorită compartimentului special de depozitare a liniei din mânerul motocositoarei electrice, nu este nevoie să părăsiți banda pornită atunci când treceți de la cuțit la linie. Linia de pescuit preasamblată este recuperată din magazinul practic și pusă la loc după ce deschizătorul a fost reparat.

AFS 23-37 este echipată cu un motor electric compact și ușor de 1 kW care nu se adaugă la greutatea de 5,3 kg a motocositoarei. Lungimea curelei poate fi ajustată pentru a susține unitatea de motor electric pe umăr. Poziția mânerului pe ghidon și înclinarea se reglează prin simpla apăsare a unui singur buton. Pentru toată ușurința de utilizare, mașina de tuns iarba are o performanță excelentă.

Citește mai mult  Grohe a primit premiul Red Dot 2017
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: