Dmitri Dorofeev despre cum să vă protejați de soare în apartament și la cabană

Pot baldachinele inteligente să fie proiectate pentru climatul Românesc sau sunt potrivite doar pentru stațiunile mediteraneene?? Cum să folosiți aceste huse în plus față de protecția împotriva soarelui? Spune Dmitri Dorofeev, director comercial la Decor City.

Despre protecția solară eficientă. E atât de greu să te faci să muncești într-o zi de vară sufocantă.. Doriți să vă relaxați acasă sau să vă relaxați la umbra grădinii. În apartament suntem întotdeauna salvați de căldura verii prin perdele sau jaluzele, care creează o răcoare plăcută și o atmosferă relaxată! Și cât de repede puteți crea un loc frumos și umbros în casa dvs. de vacanță? De fapt, îl puteți crea chiar dumneavoastră. Astăzi, mai mult și mai populare sunt copertine – copertine care vă permit să creați un baldachin de umbră oriunde: atât în exterior, cât și în interior. Sunt bune pentru că pot acoperi atât spații mici și confortabile, cât și suprafețe mari.

Despre posibilitățile oferite de copertine. În prezent, copertinele sunt folosite din ce în ce mai des pentru a fi protejate de capriciile naturii. Deși au fost construite ca sisteme de protecție solară, tehnologiile și materialele moderne permit protejarea proprietarilor lor și de ploaie și vânt. Dezvoltarea continuă a arhitecturii și a designului a făcut posibilă utilizarea copertinelor ca elemente decorative pentru decorarea clădirilor și a terenurilor. Cu aceste dispozitive super-funcționale puteți:

  • Pentru a organiza o mult așteptată umbră răcoritoare pe terenuri de diferite dimensiuni
  • Copertinele sunt folosite nu numai pentru a proteja de soare, ci și de ploaie și vânt
  • echipați veranda unei cafenele sau a unui restaurant de vară
  • pentru a adăuga interes exteriorului și pentru a conferi locuinței dvs. o senzație de confort și confort

Cu privire la relevanța de copertine la dacha. Când apar primele zile însorite în Europa, toate cafenelele în aer liber, mari sau mici, își întâmpină vizitatorii cu copertine cochete – copertinele sunt răspunsul. Pentru o atmosferă specială este suficient să alegeți marchiza potrivită. Astăzi, casele noastre de vară.. nu este o muncă nesfârșită în paturile de grădină, așa cum a fost cu bunicile noastre, ci un sejur plăcut în aer liber, în pace și liniște. Prin urmare, pentru a crea mai mult confort, grădinarii folosesc diferite dispozitive, inclusiv sisteme de umbrele de soare. Acestea vă pot ajuta să creați atmosfera ideală pentru vacanța dumneavoastră în aer liber, unde puteți merge după ritmul agitat al orașului. Deci, aveți o cafenea pariziană confortabilă la dvs. acasă!

Citește mai mult  VitrA a primit premiul iF Product Design Award 2012

Despre istorie și modernitate. Construcțiile elegante cu numele frumos de marchiză sunt cunoscute astăzi. Și au apărut încă din secolul al XV-lea în Veneția. Inventat de marchizul Francisco Borgia pentru a oferi umbră în interior, acesta l-a așezat inițial deasupra ferestrelor casei sale. Și de atunci, oamenii au decorat cu ele o varietate de clădiri: case și apartamente, cafenele și magazine, restaurante și pavilioane. Astăzi, aceste sisteme impresionante de protecție solară și eoliană se găsesc peste tot. Acestea sunt disponibile într-o varietate de tipuri, dimensiuni și culori. Acesta este motivul pentru care aceste structuri sunt instalate în aceste zile, nu doar ca un dispozitiv de protecție, dar, de asemenea, capabil să aducă la amenajarea punctului său de evidențiere, subliniind toate avantajele arhitecturii.

Despre tendințele modei. Spațiile deschise în care vă puteți petrece timpul în compania prietenilor sunt la modă astăzi. Acesta este motivul pentru care construcțiile speciale sunt acum foarte populare pergole! Acestea acoperă zonele celor mai populare restaurante și cluburi din București. Chiar și în cele mai călduroase zile de vară preferi să stai la umbra unei terase decât să scapi de căldură într-o cameră sufocantă. Dacă locuiți într-un apartament, iar ferestrele și balconul dvs. sunt pe partea însorită, puteți regla iluminarea cu copertine verticale. Pentru ferestrele caselor cu înălțime mică sunt potrivite marchize verticale pliabile mici.

Despre individualitate. Copertină- Este, de asemenea, un mediu publicitar puternic: multe companii, buticuri și cafenele își fac publicitate pe el. De asemenea, frecvent utilizat ca element distinctiv al exteriorului. Uneori, designerii primesc comenzi chiar neobișnuite. De exemplu, de curând au fost nevoiți să îndeplinească dorința unui client care dorea să instaleze treisprezece copertine pe o casă relativ mică. Se pare că o persoană este destul de pasionată de tehnica neobișnuită de agățare a copertinei una peste alta. Designerii recunosc că adesea clienții din cartierele prestigioase din apropierea Moscovei cumpără aceste produse nu numai pentru a se proteja de soare, ci și pentru a crea un decor netradițional pe fațade, verande de vară sau loggii. Dacă fantezia și creativitatea dvs. nu pot găsi loc pentru 350 de variante de țesături, puteți imprima orice imagine pe materialul de copertină folosind o mașină de imprimare modernă. Ele sunt pline de exclusivitate de designer!

Citește mai mult  Grohe a primit premiul Red Dot 2017
Cinci cele mai populare modele de copertine, potrivit lui Dmitri Dorofeev:

copertine orizontale sau "în cot"

Unul dintre cele mai populare sisteme de copertine de astăzi. «"Cortina cu cot" Copertinele sunt din ce în ce mai des folosite pe fațadele locuințelor private. Astfel de copertine sunt cele mai benefice și eficiente și pentru proprietarii de restaurante, deoarece pot ajuta la amenajarea unei terase în fața restaurantului într-o clipă, creând o umbră plăcută și răcoroasă într-o zi călduroasă sau protejând vizitatorii de vânt și ploaie. Sisteme de coturi tip sunt considerate cele mai ieftine și mai accesibile. Acestea sunt împărțite în modele și pot fi deschise, semiînchise și închise. Un avantaj important al acestor modele este că există modele în care unghiul poate fi reglat.

Pergole verticale sau "de balcon"

De asemenea, copertinele verticale garantează o temperatură ambientală plăcută, deoarece materialul utilizat reflectă până la 90 % din radiațiile UV fără a afecta transmisia luminii. Astfel, căldura nedorită nu poate pătrunde în copertină, dar aerul proaspăt poate circula liber.

Lateral

Aceste copertine nu numai că sunt capabile să ofere umbra necesară într-o zi călduroasă, dar pot fi folosite și pentru a împărți o zonă în zone, protejând-o și de vânt. Ecranele de copertine, adesea numite copertine laterale, sunt practice pentru casele de țară, pe terase, grădini de vară ale cafenelelor și restaurantelor. Acestea permit crearea unei atmosfere familiare. Ele sunt, de asemenea, un mare eye-catcher. Funcționează în felul următor: un capac este înfășurat pe un tambur de casetă cu ajutorul unui arc. Pentru a deschide o marchiză verticală longitudinală, trebuie doar să trageți de mânerul de pe partea laterală a profilului.

Pergole sau "pergotendas"

Dacă doriți să oferiți o zonă protejată de soare și ploaie pentru cafeneaua dvs. sau pentru zona de la marginea piscinei, trebuie să încercați "copertină cu cotiere" pergole. Pergolele pot fi instalate independent de clădire, adică acolo unde este necesar. Aceste dispozitive au patru suporturi, ceea ce le face autonome, motiv pentru care sunt adesea denumite freestanding.

Pentru grădini de iarnă

Doar ieri mai era încă mult efort pentru a construi o seră. În zilele noastre, lucrurile au devenit mult mai simple, deoarece cei mai importanți producători europeni produc sisteme de protecție pentru verandă în diferite dimensiuni și forme. Construcțiile pot fi echipate cu senzori climatici pentru vânt, soare, ploaie, motoare electrice și alte accesorii. Copertinele vă pot proteja pe dumneavoastră și plantele dumneavoastră de capriciile naturii, mențin un climat favorabil și creează o atmosferă confortabilă.

Citește mai mult  GLOBAL încălzește eficient

Citiți mai multe despre copertine și protecția solară în apartament și la cabană.


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: