ESTIMA cucerește capitala

Pe 13 noiembrie, la București a fost deschis primul showroom ESTIMA Ceramics Studio.

La deschiderea primului showroom ESTIMA Ceramic Studio din București și deja al șaptelea din România Arhitecți, designeri și decoratori din capitală. Ei au fost întâmpinați de conducerea ESTIMA Ceramica și de invitați din Italia: Alfredo Montanari ( Alfredo Montanari ) arhitect șef și director al companiei A&M Production, creatorul și dezvoltatorul conceptului studioului de ceramică ESTIMA și Maurizio Chiodi ( Maurizio Chiodi ) un cunoscut expert în ceramică și principalul consultant tehnic al ESTIMA Ceramica.

În fotografie: Alexander Fetisov ( ESTIMA Ceramica ).

Alexander Fetisov, directorul ESTIMA Ceramica, și Alexey Salomatin, directorul fabricii din Noginsk, au ținut discursuri de bun venit. Acesta din urmă a oferit noului salon un cadou – O replică a "Jocondei", imprimat pe plăci ESTIMA Ceramica. În cadrul serii de gală a fost prezentată și noua direcție a fabricii Mai multe colecții de gresie și faianță de interior pentru casă sub denumirea comună Feelings.

În imagine: Maurizio Chiody.

Partea oficială a fost urmată de tradiționalul turneu Blitz "Urme pe plăci de porțelan", unde participanții au avut de realizat un panou din mozaic ceramic… Și a avut loc și extragerea unui certificat pentru o excursie în Italia. Acesta a mers la designerul Julia Dymova ( Studioul de design interior "Dominant" ).

În fotografie: Alfredo Montanari.

Citește mai mult  Încălzitoare de apă noi Ariston
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: