GLOBAL încălzește eficient

Ușoare, eficiente energetic și ușor de instalat, radiatoarele din aluminiu din seria VOXextra au fost create de GLOBAL special pentru piața Românesc.

Dezvoltate de GLOBAL, radiatoarele din aluminiu din seria VOXextra, cu greutatea lor redusă și dimensiunile compacte, încălzesc rapid și complet. Caracteristica lor principală inerție termică scăzută, datorită căreia temperatura camerei poate fi reglată dinamic pentru a economisi resurse energetice. Designul special al aripioarelor radiatoarelor asigură o mai bună circulație a aerului și, prin urmare, crește eficiența energetică a acestora. Radiatoarele sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate, acoperite cu un strat de acoperire anahoretică și finisate cu un strat de email epoxidic.

Inginerii de la GLOBAL au echipat radiatoarele din seria VOXextra cu o gamă largă de accesorii de montaj, elemente de fixare pentru uscarea prosoapelor și a obiectelor mici. Garanție de zece ani.

Citește mai mult  VitrA a primit premiul iF Product Design Award 2012
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: