Grohe a primit premiul Red Dot 2017

Cinci produse Grohe au câștigat premiul Red Dot Award 2017.

Anul acesta, cinci produse Grohe au primit prestigiosul premiu de design Red Dot: aparatele de duș Grohe Blue Home, toaleta de duș Grohe Sensia Arena, mixerul de baie Grohe Lineare și mixerele de bucătărie Grohe Concetto și Essence Professional.

Sistemul Grohe Blue Home- O sursă personală de apă potabilă curată și gustoasă. Dispozitivul vă permite să beți apă curată, filtrată, răcită, plată, plată sau spumantă direct de la robinet. Calitatea ridicată a apei produse reduce la minimum utilizarea apei îmbuteliate.

Toaleta cu bideu Grohe Sensia Arena combină tehnologia și designul modern. concepute pentru a face ca tratamentul zilnic în baie să fie cât mai plăcut și mai relaxant.

Mixerul de baie Grohe Lineare are un corp elegant, o gură plată și o manetă concisă pentru a controla debitul de apă. Toate aceste elemente nu numai că fac modelul să arate modern, dar și confortabil de utilizat.

Noile mixere de bucătărie monocomandă Grohe Concetto și Essence Professional combină designul subțire cu funcționalitatea nelimitată. Dușurile din silicon ale robinetelor GROHE Essence sunt disponibile în mai multe culori.

Citește mai mult  Căldură colorată
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: