Încălzitoare de apă noi Ariston

Ariston lansează noua gamă de încălzitoare de apă VELIS EVO WI-FI PW.

În prezent, baia suferă o transformare ca răspuns la nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor, evoluând de la un spațiu relativ impersonal la o extensie cu drepturi depline a unui spațiu de locuit personalizat. Există o cerere din ce în ce mai mare de aparate care să îndeplinească orice capriciu și, în același timp, să se integreze armonios în mediul înconjurător. Ariston, unul dintre liderii mondiali în domeniul aparatelor de încălzire și de încălzire a apei, ține pasul cu aceste tendințe prin lansarea a două noi modele în gama sa de încălzitoare de apă VELIS EVO WI-FI PW și VELIS EVO WI-FI INOX PW.

O caracteristică cheie a gamei – posibilitatea unui control inteligent de aproape oriunde în lume – pentru confort maxim, energie și economii de costuri. Aplicație Aqua Ariston Net, disponibil pentru dispozitivele mobile iOS și Android, vă permite nu numai să gestionați setările încălzitorului de apă, ci și să controlați consumul de energie: de exemplu, să opriți încălzitorul de apă pentru o vacanță și să îl porniți exact la timp pentru întoarcerea dumneavoastră acasă.

Fiecare dintre cele două noi modele, care vor fi puse în vânzare în februarie ABS VELIS EVO WI-FI PW și ABS VELIS EVO WI-FI WI-FI INOX PW- va fi disponibil în trei variante de volum pentru 50, 80 și 100 de litri. Pe lângă combinarea avantajelor tradiționale ale VELIS WI-FI, acestea se mândresc cu o serie de inovații. Deci, PUTERE INOX ( produsul său soră este fabricat din oțel emailat acoperit cu ioni de argint Ag+ ).

Citește mai mult  NAYADA zonat Disney office

Noile modele se deosebesc de modelele anterioare printr-o electronică îmbunătățită și o funcție inovatoareÎncălzire amplificată», adăugarea unui alt mod de încălzire și permite activarea simultană a încălzirii apei în ambele rezervoare interne – Noile încălzitoare de apă Ariston măresc puterea de încălzire de la 1,5 kW standard la 2,5 kW. Afișajul digital intuitiv a fost, de asemenea, reproiectat pentru a fi și mai ergonomic, iar ecranul tactil complet pentru operarea ușoară a setărilor de încălzire îi va încânta pe fanii designului high-end.

Noile modele păstrează caracteristicile introduse în versiunile anterioare ale VELIS EVO WI-FI, concepute pentru a asigura o adaptare maximă la preferințele consumatorilor. Cu ajutorul unei aplicații mobile, utilizatorul va putea să își stabilească un program convenabil de furnizare a apei calde. Datorită funcției ECO EVO, încălzitorul își amintește parametrii individuali și pregătește apa cu caracteristicile dorite la momentul potrivit. Designul compact italian premium tradițional și instalarea ( versatilă ( atât în poziție verticală, cât și orizontală ) sunt un plus binevenit;.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: