Leroy Merlin introduce noi soluții pentru încălzire și încălzire

Noi soluții de ultimă generație pentru încălzirea spațiilor din clădirile de apartamente și instalarea de sisteme de încălzire sofisticate în locuințele private. Acum puteți crea un sistem de încălzire eficient, fiabil și eficient din punct de vedere al costurilor cu propriile mâini și cu un efort minim.

Încălzirea prin pardoseală ca bază pentru o casă caldă

Încălzirea prin pardoseală, deja o alegere populară pentru încălzirea de confort, devine mai accesibilă. Marca Ecuația introduce o nouă dezvoltare- Încălzire prin pardoseală bazată pe o secțiune dublă ecranată cu un singur fir de instalare. Acest lucru face ca instalarea să fie mult mai ușoară și vă permite să o faceți singur. Covorașul de încălzire poate fi instalat cu ușurință pe un strat subțire de adeziv pentru gresie sub o șapă subțire, ridicând podeaua doar cu 3-5 cm. Gradul de protecție IPX7 al covorașului de încălzire îl face potrivit pentru utilizarea în încăperi umede în băi și bucătării.

Încălzirea prin pardoseală Equation este diferențiată de un termostat Wi-Fi. Nu numai că puteți controla temperatura încălzirii prin pardoseală prin telecomandă, dar puteți, de asemenea, să monitorizați statisticile privind consumul de energie și să reduceți costurile de energie cu până la 70%. O funcție face ca încălzirea prin pardoseală Equation să fie soluția perfectă, atât ca încălzitor principal, cât și ca sursă suplimentară de încălzire de confort.

căldură mobilă

Gama de încălzitoare mobile s-a extins și în acest an. Selecția în mod tradițional mare de încălzitoare, încălzitoare cu ulei, cuarț și infraroșu de diferite capacități din Leroy Merlin a fost îmbogățită cu un produs nou – Poezia de baie cu un pistol termic Equation 3300 Watt. Dispozitivul este proiectat pentru încălzirea rapidă a spațiilor nerezidențiale și poate încălzi rapid un volum mare de aer în orice îngheț. În ciuda puterii sale ascunse și a performanțelor ridicate, are un preț rezonabil și poate fi exploatat în mod economic.

Citește mai mult  Ariston pentru siguranță în zona umedă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: