Obiectele sanitare ale viitorului: sistemele de duș

Cum vor arăta sistemele de duș ale viitorului și care vor fi funcțiile lor?? Designerii ruși caută răspunsuri la această întrebare în proiectele lor.

Tendința este de a transforma baia dintr-o simplă cameră funcțională într-o cameră cu propriul interior și ambianță. De asemenea, accentul se pune și pe instalațiile sanitare și accesoriile sanitare – tendința de a transforma baia într-o instalație sanitară Estetica radiatorului ar trebui să fie combinată cu caracterul practic și ușurința de utilizare. Și care este instalația sanitară a viitorului? Cum ar trebui să arate și ce poate face? Încotro se îndreaptă designul futurist al obiectelor sanitare? Ce va surprinde sistemele de duș ale viitorului? cu forma sa originală sau cu o funcție neobișnuită? Designerii ruși reflectă asupra acestei teme în cadrul unui concurs organizat de platforma .

Simplitate – Cele mai bune din viitor

Simplitatea este un crez creativ pentru mulți designeri contemporani. Aceasta este direcția în care se îndreaptă în mod activ designul viitorului – Evitarea tuturor "ornamentelor" inutile, complicat și greu de manevrat.

Designerul nutsa demetrashvili a urmat aceeași cale cu proiectul său de sistem de duș: un panou de duș minimalist, ergonomic, care necesită puțin spațiu și efort pentru a fi instalat. Un produs simplu și convenabil, dar capabil să ofere un confort complet la duș.

Viitorul este în transformări

Obiectul de amenajare a locuinței ar trebui să fie capabil să se transforme într-o varietate de forme diferite, îndeplinind o întreagă gamă de funcții în același timp este cheia confortului casnic, potrivit multor designeri. Nu mai este surprinzător să găsim mobilier transformabil, ci transformatoare în lumea obiectelor sanitare este în mod clar ceva nou și are o legătură directă cu lumea viitorului.

Citește mai mult  FSB lansează bazinul de spălare pentru uși

Acesta este modul în care designerul Alexander Malygin a creat designul pentru cada de baie transformator. Este în esență o sculptură spectaculoasă realizată din acrilic, polistiren sau cristalin. În poziție verticală, este o cabină de duș și o chiuvetă cu alimentare cu apă controlată prin atingere. În poziție orizontală este o baie cu hidromasaj.

proiectul funcționează cu un lift mecanic sau hidraulic: mecanismul său este acționat cu ajutorul unei telecomenzi, aducând construcția în poziție verticală sau orizontală. Baza sticloasă și transparentă a căzii de baie triplex dă senzația unui abis marin.

Viitorul metaforic

Designerii se concentrează adesea asupra formelor atunci când se gândesc la designul viitorului Desenele originale, frumoase, elegante, asociate cu imagini naturale și alte imagini fac o impresie puternică. Și cu siguranță arată futurist.

Designerul Alexander Malygin, care a creat proiectul "bandă răsucită", compară complexul de dușuri cu o "bandă de dans" sau un iaht alb ca zăpada care navighează.

Monobloc arhitectural cu o cadă de baie din Corian. În partea inferioară, sculptura este formată într-o cadă de baie cu o bază transparentă din sticlă organică. Apa cade din vârful panglicii și curge printr-o țeavă verticală. Zona de lamele permite instalarea unui sistem unic de duș suspendat, cu diferite diametre ale discurilor de duș, modele de pulverizare și unghiuri de pulverizare reglabile. Perimetrul complexului este realizat din sticlă translucidă și semitransparentă cu o rază mare, care se deplasează de-a lungul unor profile de oțel.

Un alt proiect metaforic – «Pârâul de munte" de la designerul Yuriy Alekhno. Este o unitate completă, formată din trei părți principale: o chiuvetă, o cabină de duș și o toaletă.

Citește mai mult  Se lansează concursul STYLE YOUR TILE

Toate elementele sunt combinate într-o singură unitate realizată din ceramică și sticlă. Complexul este prototipul unui pârâu de munte sau al unei cascade; are o formă plastică curbată, care seamănă cu râurile sau panglicile de apă. Motivele legate de apă sunt, de asemenea, evidente în formele și materialele sale.

Viitorul pentru animalele de companie

Toate accesoriile moderne pentru baie, oricât de bune ar fi, sunt concepute exclusiv pentru confortul uman. Brain Twister este un designer care se gândește la nevoile celor care nu-și pot imagina viața fără un animal de companie și la confortul animalelor de companie cu coadă, mustăți și dungi. Au nevoie să facă un duș – și la fel și stăpânii lor. Acesta este exact genul de funcționalitate care, potrivit autorului poveștii Pet Story- Viitorul instalațiilor sanitare.

Sistemul integrat este conceput pentru îmbăierea animalelor de companie. Este dificil să săpunim animalul de companie și să îl ținem în același timp, așa că acest sistem are un suport de duș articulat. Are un cap de duș fix care eliberează mâinile utilizatorului. Brațul pivotant poate fi pliat cu ușurință și ascuns în spatele panoului. Există, de asemenea, un compartiment în care este ascuns cârligul lesei. Lesa rămâne bine fixată, astfel încât animalul dvs. de companie nu se poate elibera și nu poate scăpa în timpul procesului de îmbăiere. Un al treilea compartiment depozitează detergentul. Ultimul compartiment ascunde robinetul. La simpla apăsare a unui buton, acesta se deschide și distribuie apă a cărei temperatură este reglată de un termostat. Întregul concept urmărește să facă confortabilă îmbăierea unui câine sau a unui alt animal.

Citește mai mult  Ariston pentru siguranță în zona umedă

Alegerea totul pentru duș

Măsuță de duș Imag din colecția Systempool de Porcelanosa Grupo Cada de baie Sweet SPA XL din colecția Sweet Home de la Starpool Cap de duș Urban 100094135 din colecția Noken de Porcelanosa Grupo
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: