Un clasic cu un twist

1920 chic., Noir și arabesque în noua colecție de baie Devon & Devon.

Marca Florentine este cunoscută pentru colecțiile sale de baie. Produce atât clasici, cât și noi interpretări. Există căzi de baie cu picioare de leu, robinete retro, bazine pe piedestaluri în formă de… Culoarea tradițională alb-zăpadă și nuanțele de cupru, alamă și crom sunt diluate cu culori strălucitoare.. De la albastru la fucsia. Noua colecție Devon& Devon- Continuarea și reinterpretarea unor serii de mărci populare.

Aurora Bijoux- Interpretarea neoromantică a Aurorei. Cada de baie independentă cu spătar înalt se sprijină pe picioare sferice originale. Acestea sunt fabricate din aluminiu, iar învelișul băii este lucrat manual Tec compozit în alb sau crem.

Antichitate- Un tribut adus uneia dintre cele mai vechi colecții de robinete Devon& Devon. Modelele sunt stilizate pentru a arăta ca în anii 1920. Supape și mânere decorate cu cristale negre. Un amestec izbitor, decadent, asortat cu aurire, nichel sau crom.

Art deco noir domnește în colecția Jubile. Accentele eficiente sunt puse de lacul negru lucios. Două noi mixere de chiuvetă au fost adăugate la colecția 2014.

Colecția Devon& oglinzi Devon adaugă cinci noi modele la gama sa. Ele poartă numele unor mari opere, diferite ca spirit, melodie și stare de spirit: Boheme, Figaro, Nabucco, Norma, Salomè… Nu este o coincidență faptul că modelele de oglinzi combină proporțiile clasice cu motive orientale, volute baroce cu arabescuri și modele florale. Fiecare ramă este realizată manual din lemn de mahon și finisată cu foiță de aur sau de argint.

Citește mai mult  Un start-up de design a apărut în România
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: