Uniunea vă invită la cumpărături

În saloanele de mobilă "Union" au apărut noi oferte de interior.

Cele mai populare stiluri din acest an Scandinavă și americană. Magazinele de mobilă Union Avem mobilă care se potrivește tuturor cerințelor dvs. de amenajare și interioare din aceste stiluri. Tak Union a plasat deja o comandă de canapele de la fabrica suedezo-poloneză Furninova. Fabrica este specializată nu numai în canapele și fotolii, ci și în alte obiecte decorative interesante – Covoare, lămpi, perne. Furninova oferă peste 100 de modele de mobilier și un număr mare de culori de țesături și piele ( peste 500 ). Puteți alege absolut orice nuanță, până la cel mai mic detaliu, și puteți alege orice tapițerie.. cușcă, dungă, ondulată, etc..

De asemenea, la Union Marca americană Uttermost va fi disponibilă. Există de aproape 40 de ani, este bine cunoscut și iubit de designerii din America, Europa și România. Mobilierul Uttermost se potrivește tuturor spațiilor și interioarelor.. Scandinavă, americană sau eclectică. Produsele Uttermost sunt neobișnuite, combinând lemn, piatră, metal sau sticlă pe o bază care imită rădăcinile copacilor. Există accesorii cu tematică marină, cum ar fi piese de barcă, portbagaje și multe altele pentru a crea o atmosferă potrivită. Apropo, Uttermost urmează tendințele de culoare ale institutului Panton și le folosește în accesoriile sale. Anul acesta, de exemplu, cea mai la modă culoare- culoarea verzei verzi.

Citește mai mult  Vremea acasă: o nouă opțiune afișează temperatura direct pe geamul ferestrei
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: