Villeroy & Boch creează un design de baie online

Campania online de la Villeroy & Boch și Kilian Kerner oferă opțiuni de design pentru baie.

Villeroy& Boch prezintă un nou proiect Bathroom Poetry în colaborare cu celebrități din lumea modei. Este un laborator de design online, care are ca scop găsirea unui stil individual în baie. De vorbă cu personalități cunoscute din lumea designului, Villeroy& Villeroy & Boch a definit trei perspective asupra designului și esteticii băii: baia ca o facilitate de eliberare de stres, ca spațiu privat și ca oază de wellness. Aceste trei concepte complet diferite stau la baza convertorului online Bathroom Poetry.

Primele modele Bathroom Poetry au fost inspirate de colecția clasică Hommage de la Villeroy& Boch în colaborare cu marca Kaviar Gauche. Acum, ștafeta a fost pasată designerului de modă minimalist german Kilian Kerner. Preferând structurile clare și formele austere, designerul consideră că designul Villeroy& Boch Metropolitan, cu estetica sa pură și contururile sale curate, bine definite.

Vă puteți proiecta baia cu colecția Venticello într-un convertor online, în doar câteva clicuri. În septembrie, campania Bathroom Poetry va prezenta un alt proiect de design în colaborare cu Tatjana Patitz, un simbol al stilului german.


Aflați mai multe despre Poezia de baie și urmăriți videoclipuri cu Kilian Kerner.


Citește mai mult  Alexey Zakharov despre abordarea încălzirii în România și în Europa
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: