VitrA a primit premiul iF Product Design Award 2012

Prestigiosul premiu iF Product Design Award a fost decernat pe 10 februarie la München. Unul dintre câștigători a fost marca turcească VitrA, care și-a sărbătorit premiul cu un cocktail la Istanbul.

Primul premiu pe care VitrA l-a primit anul acesta a fost premiul internațional iF product design award pentru gama de plăci ceramice VitrA+Dima Loginoff. În timp ce ceremonia de decernare a premiilor a avut loc în mod oficial pe 10 februarie la München ( Germania ) VitrA a sărbătorit acest eveniment important cu puțin timp înainte, în cealaltă parte a Europei.

Am venit cu un concept care a atras experții internaționali în design, dar VitrA a făcut toată munca pentru produsul final și a depășit toate așteptările. Lucrăm cu VitrA din 2010 și sper că vor urma multe alte proiecte comune.

În imagine: designerul Dima Loginov

O seară de gală pentru arhitecți, designeri, parteneri VitrA și presă a avut loc la Istanbul Modern în ianuarie. Punctul culminant al evenimentului a fost standul care i-a găzduit pe cei cinci premianți — Colecții de gresie și faianță concepute pentru VitrA de un designer rus

Citește mai mult  Leroy Merlin introduce noi soluții pentru încălzire și încălzire
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: