Vremea acasă: o nouă opțiune afișează temperatura direct pe geamul ferestrei

Fiecare minut contează atunci când împachetezi dimineața! Dar de câte ori trebuie să mergem la fereastră să ne uităm la termometru și să vedem dacă trebuie să ne punem o geacă sau să ne lipsim de ea?? Afișajul meteo METEO GLASS economisește timp prețios: puteți verifica vremea de la fereastră fără să vă mișcați din dulap.

Tehnologia modernă a devenit o parte integrantă a vieții noastre: acționăm aparatele electrocasnice prin câteva atingeri, aflăm cele mai recente știri și informații utile pe internet. Inovațiile nu au cruțat ferestrele. Acum nu mai este nevoie să vă apropiați de geam pentru a privi gradațiile fine ale termometrului sau să deschideți o aplicație specială pe smartphone pentru a verifica vremea. Doar o privire rapidă la geam.. Și pentru a afla exact cât de cald este acolo. pantaloni sau fuste, pantofi sau sandale alegerea va deveni clară, iar pregătirea pentru muncă sau o plimbare dimineața va fi mult mai rapidă!

O opțiune neobișnuită a fost dezvoltată de Kaleva, renumitul producător rus de ferestre. Indicatorul meteo METEO GLASS înlocuiește cu succes un termometru electronic sau tradițional de stradă. Scara de temperatură este imprimată direct pe sticlă și iluminată de LED-uri. De asemenea, puteți selecta opțiunea de afișare mai familiară – întreaga scală de la -30 grade până la valoarea curentă a temperaturii va fi aprinsă. Sau optați pentru o vizualizare mai concisă- afișajul luminează numai numărul care corespunde vremii de afară.

Nu vă faceți griji dacă termometrul luminos vă împiedică să dormiți liniștit noaptea METEO GLASS va reduce automat luminozitatea. De asemenea, se va adapta la soarele prea strălucitor sau la vremea înnorată.. indicatorul este complet vizibil în orice condiții meteorologice datorită unui senzor de lumină poziționat în spatele geamului împreună cu un senzor de temperatură.

Citește mai mult  Căldură colorată

Sistemul inteligent poate fi operat printr-o singură atingere chiar și copiii mici și persoanele în vârstă, departe de tehnologia modernă, o pot face. Afișajul are doar un singur buton, care poate fi folosit pentru a-l porni și opri METEO GLASS, și selectați un mod de funcționare. Rezultatul depinde doar de cât timp apăsați. Astfel, nu trebuie să memorați combinații complexe de butoane sau să consultați tot timpul manualul. METEO GLASSSe conectează la o priză standard prin intermediul unui cablu USB și al unui adaptor la fel ca o tabletă sau un smartphone modern.

Apropo, pentru a utiliza METEO GLASS este de asemenea posibil dacă fereastra este orientată spre loggia: Compania va recalcula lungimea cablurilor și va instala un senzor de temperatură în spatele geamului balconului, în exterior pentru o afișare precisă și în timp util a vremii.


Ca drepturi de publicitate
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: