Cod decor

Christian Zuzunaga a ales un nou mediu pentru codul de bare.

Tânărul designer spaniol a fost unul dintre primii care, în urmă cu câțiva ani, a decis să folosească.. pixeli. Imprimeurile pixelate multicolore ale lui Zuzunaga pot fi găsite pe tapițeria mobilierului și pe țesăturile unor creatori de tendințe precum Moroso, Ligne Roset, Nanimarquina, Kvadrat și alții.

În acest an, artistul a adăugat încă un element grafic recognoscibil în portofoliul său Cod QR. Apropo, așa a fost decorat pavilionul Românesc de la cea de-a 13-a ediție a Bienalei de la Veneția; a se vedea. «QR move" de la 03.09.2012 ). Un cod de bare decorativ infodeco decorează cuverturile de pat din colecția Zuzunaga, dedicată orașelor lumii: Shanghai, Barcelona, Tokyo.

În fotografie: modelul Shanghai 2 de la Zuzunaga.

În fotografie: Barcelona 1 de la Zuzunaga.

Pe fotografie: Tokyo 2 de Zuzunaga.

Citește mai mult  Perdele pe ochiuri mari și mici
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Valentina

    Ce reprezintă „cod decor” și cum poate fi aplicat în contextul actual al designului interior?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: