Două cești de cafea la o atingere de la Bosch

Aparatul automat de cafea VeroAroma de la Bosch v─â va reduce din timpul preg─âtirilor de diminea╚Ť─â. Un nou produs face dou─â cafele proaspete deodat─â.

Bosch lanseaz─â aparatul de cafea VeroAroma pentru a nu mai fi nevoit s─â stai la coad─â pentru cea╚Öca ta de cafea. OneTouch DoubleCup prepar─â dou─â b─âuturi ├«n acela╚Öi timp. Aceast─â op╚Ťiune este util─â pentru cupluri ╚Öi oaspe╚Ťi. Preg─âte╚Öte espresso, cappuccino, latte, latte macchiato ╚Öi alte b─âuturi cu o singur─â atingere ├«n 30 de secunde. Aparatul de cafea regleaz─â t─âria ╚Öi m─ârimea por╚Ťiilor. U╚Öor de operat prin intermediul ecranului tactil, unde fiecare tip de cafea are propriul buton "special" Cheia de nume.

Dou─â tehnologii se combin─â pentru a prepara cafeaua ├«n mod corect, pentru un gust ╚Öi o arom─â perfecte. ├Änc─âlzitorul de flux cu tehnologia SensoFlowSystem controleaz─â temperatura de preparare, iar pistonul AromaPro Concept comprim─â optim pulberea. Dori╚Ťi o cafea deosebit de tare pentru a ├«ncepe diminea╚Ťa? Tehnologia AromaDouble Shot face posibil─â prepararea cafelei folosind jum─âtate din cantitatea de ap─â dorit─â.

M─âcinare uniform─â ╚Öi de ├«nalt─â calitate datorit─â SilentCeramic Drive, cafeaua este mai silen╚Ťioas─â ╚Öi dureaz─â mai mult datorit─â izol─ârii fonice ├«mbun─ât─â╚Ťite a morii integrate. Cur─â╚Ťarea aparatului de cafea, precum ╚Öi prepararea b─âuturilor, este o opera╚Ťiune cu o singur─â atingere. Func╚Ťia MilkClean cur─â╚Ť─â cu aburi sistemul de lapte, iar sistemul SinglePortion Cleaning cur─â╚Ť─â ├«n profunzime ╚Öi ├«ndep─ârteaz─â orice ap─â rezidual─â din aparat.

Cite╚Öte mai mult  Bosch cur─â╚Ť─â vasele f─âr─â zgomot
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: