Frigidere LG în culori

Seria LG 489, deosebit de populară în România, este acum disponibilă în negru și auriu.

Două aparate noi de la LG GA-B489TGLB și GA-B489ZGKZ din seria 489 sunt disponibile în negru lucios și auriu. Designul interesant întâlnește ergonomia și tehnologia inteligentă. Păstrați alimentele proaspete cu un nivel redus de zgomot și economisire a energiei, datorită renumitei tehnologii de compresor cu invertor liniar LG. Lipsa condensului facilitează menținerea curățeniei în frigidere. Și nu este nevoie să dezghețați datorită sistemului LG Total No Frost. Funcția Multi Air Flow distribuie aerul rece în tot compartimentul frigiderului pentru o mai bună depozitare a rafturilor. Congelatoarele au zone dedicate pentru anumite tipuri de produse. În zona Opti Fresh, controlul electronic de pe ecranul frigiderului poate fi folosit pentru a seta temperaturi individuale pentru depozitarea cărnii și a peștelui, a fructelor și a legumelor. Tehnologia Moist Balance Crisper menține un nivel optim de umiditate în compartimentul pentru legume.

Designul este principala caracteristică a noilor frigidere-congelatoare LG. GA-B489TGLB, de culoare neagră lucioasă, are uși rotunjite și un mâner de cristal ascuns. Mânerul este iluminat, astfel încât este ușor de observat chiar și într-o cameră întunecată. Afișajul LED sensibil la atingere, care vă informează atunci când frigiderul nu este utilizat, este ascuns și poate fi activat printr-o atingere ușoară.

Frigiderul auriu GA-B489ZGKZ este echipat cu un mâner de împingere.. Ușa poate fi deschisă fără probleme, fără riscul de cădere a alimentelor. LED-uri de economisire a energiei în locul unui bec convențional, ocupând un spațiu minim și menținând compartimentul frigiderului cald. Alte două avantaje ale modelului GA-B489ZGKZ- O ușă cu balamale și un raft rabatabil pentru depozitarea alimentelor voluminoase.

Citește mai mult  Röndell Aburirea
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: