Gătitul Hotpoint cu tehnologie nouă

Gătitul tocmai a devenit mai ușor cu noua serie de aparate de gătit de la Hotpoint.

Noua plită cu inducție HD Flexi Zone de la Hotpoint.. cu tehnologie Flexi. Două zone de căldură pot fi combinate într-o singură zonă care se adaptează la dimensiunea și forma vasului de gătit. Deci, puteți folosi chiar și oale și tigăi mari. Plăcile susțin încălzirea rapidă Booster și asigură o reglare precisă a temperaturii. Plitele sunt ușor de controlat cu ajutorul sistemului de control cu ecran tactil. 9 moduri de încălzire la alegere și selectarea funcției cu o singură atingere: sunt disponibile opțiuni de "Încălzire", «Încălzire lentă, «Gătitul lent", «Fierbere rapidă" și alții. Cea mai mare parte a energiei aparatului este consumată direct în timpul gătitului, astfel încât este mai eficient din punct de vedere energetic decât plitele pe gaz sau cele ceramice.

Tehnologia patentată a flăcării verticale O caracteristică a noilor plite de gătit pe gaz Hotpoint. Arzătoarele se alimentează din 420 de găuri miniaturale pentru a asigura o încălzire uniformă a fundului și o încălzire mai rapidă, mai lină și un risc mai mic de arsuri. Nu numai că economisește timp, dar reduce și consumul de gaz. Arzătoarele cu flacără verticală sunt plate, astfel încât sunt ușor de curățat. Suprafețe mai mari din oțel sau sticlă pe modele. Acoperire Diamond® Enamel Clean protejează oțelul de zgârieturi și murdărie.

Hote noi de extracție Hotpoint Capotă cu filtru dublu cu tehnologie patentată de eliminare a mirosului. Filtrul de carbon are o suprafață de filtrare mai mare, ceea ce înseamnă că prinde mai multe mirosuri. Filtrul din oțel-aluminiu, patentat de Hotpoint, absoarbe eficient grăsimea. Particulele sale sunt reținute în blocul de oțel fără a ajunge la motorul capotei prelungește durata de viață a aparatului.

Citește mai mult  Hotpoint-Ariston face micul dejun

Inovațiile Hotpoint se bazează pe feedback-ul clienților. În 2016, marca a realizat "Hotpoint Taste Exploration Survey 2016" în șase țări europene, Să identifice caracteristicile pe care consumatorii le doresc cel mai mult de la aparatele lor.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: