Hotpoint păstrează alimentele proaspete

Frigiderele-congelatoare DAY 1 de la Hotpoint combină funcțiile și modurile pentru o depozitare de lungă durată.

Noua gamă de frigidere-congelatoare DAY 1 de la Hotpoint a fost concepută pentru o depozitare de lungă durată a alimentelor. Păstrează legumele, fructele, carnea, laptele proaspete pentru mai mult timp. Sertarul izolat Ultra Fresh Crisper este ideal pentru depozitarea fructelor și legumelor. Un regulator special vă permite să setați nivelul de umiditate potrivit pentru frigiderul dvs. Sertarul este echipat cu un filtru activ Fresh Filter. Absoarbe moleculele de etilenă din anumite legume, împiedicând dezvoltarea mucegaiului și a microbilor. Separatorul poate fi mutat în interiorul sertarului pentru a optimiza spațiul de depozitare.

Frigiderele sunt echipate cu sistemul compact de generare a ozonului Active Oxygen 2, care a fost reînnoit.0. Reduce creșterea bacteriilor cu până la 90% și mirosurile urât mirositoare cu până la 70%. Există o zonă "3 în 1" în compartimentul de congelare. Dezgheață în siguranță alimentele congelate, răcește rapid alimentele fierbinți și poate depozita alimente la temperaturi de până la 0°C. Tehnologie de dezghețare sigură datorită temperaturii scăzute controlate &#40;< 101 4°C &#41; elimină creșterea bacteriilor și deteriorarea celulelor. Iar modul Chill Mode creează un flux de aer difuzat &#40; în jur de 0°C &#41; pentru a păstra carnea, peștele și produsele lactate la o temperatură optimă.

Frigiderele au un compartiment de congelare de 60 cm lățime care nu lasă să se formeze îngheț &#40; tehnologia Total No Frost &#41;. Funcția SuperFreeze+ din compartimentul de congelare reduce temperatura de la +70°C la -18°C în doar 4,5 ore, reducând la jumătate timpul necesar pentru a congela alimente. Fibrele din alimente produc mult mai puține cristale decât în compartimentul de congelare convențional. Astfel se păstrează structura fibrelor și proprietățile nutritive ale alimentelor.

Citește mai mult  Hotpoint prezintă noua gamă de cuptoare cu microunde Cook25
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: