Paranteze de colț pentru televizor: Caracteristici, tipuri, Reguli de montare

Se întâmplă adesea că dimensiunea camerei nu vă permite să instalați televizorul de-a lungul peretelui. Cu toate acestea, astăzi această problemă este rezolvată. Plasați acest element poate fi în colțul camerei, consolidându-l pe suport. Va contribui la salvarea spațiului.

Particularități

Folosind un suport unghiular, puteți plasa televizorul la o înălțime convenabilă. El nu va lua un loc în exces. Aceste produse se bucură de popularitate bine meritată în consumatori. Principalul motiv este că această zonă de premise rareori apare prin orice lucru, respectiv, o astfel de utilizare devine foarte rațională. În plus, astfel de elemente de fixare sunt create pe principiul retractabilului rotativ, ceea ce le permite să fie utilizate în apartamente care au o altă planificare decât standardul.

De asemenea, este imposibil să nu rețineți faptul că, În ciuda instalării pe unul dintre pereți, utilizatorii pot viziona TV, ședinței în orice punct din cameră. Dacă nu este nevoie să utilizați panoul, acesta se îndoaie cu ușurință. Este convenabil, de exemplu, în timpul curățării. De asemenea, acest avantaj este foarte apreciat de cei al căror apartament are mic.

Acest accesoriu are o mulțime de avantaje. Faptul este că El este în mod corect considerat universal.

Poate fi folosit atât în ​​colț, cât și pe orice altă suprafață, chiar și în centrul peretelui.

Soiuri

Elemente de fixare pentru panoul de televiziune sunt alese în funcție de obiectivele urmărite. Proiectarea poate fi diversă. Cel mai adesea folosesc astfel:

  • fix;
  • înclinat;
  • Contact-rotativ.

Suport fix este un stand monolitic semicircular care fixează televizorul fără a vă permite să-l înclinați sau să-l implementați în direcția cea bună. Simplitatea diferită a instalării. În dispozitiv există un număr maxim de găuri.

Citește mai mult  Care este alinierea lentilei și modul de determinare a ceea ce este necesar?

Utilizare Fixare înclinată În special relevante în cazul în care televizorul este necesar să se instaleze semnificativ peste nivelul ochiului. Vă permite să înclinați panoul sub unghiul dorit, ceea ce vă face să vizionați programele preferate mai confortabile.

Mecanismul pivotant înclinat Convenabil la plasarea unui televizor pe perete sub cel mai mare plafon.

Vă permite să oferiți vizionarea oamenilor în orice parte a camerei.

Cum de a alege?

Alegerea brațului de colț este un eveniment destul de responsabil. Mai întâi trebuie să determinați locul viitor pentru a determina viitorul. Trebuie să răspundă la un număr de parametri.

  1. TV ar trebui să fie protejat de contactul cu copiii mici și animalele de companie.
  2. Este necesar să încercați să excludeți posibilitatea deteriorării mecanice.
  3. Un punct important este și salvarea spațiului liber în cameră.
  4. În plus, panoul trebuie să se potrivească cu succes în interiorul camerei și să pară ergonomic.

În alegerea brațului trebuie să vă bazați pe anumiți factori. Un rol special este jucat. Din aceasta depinde nivelul posibil de încărcare. Ar trebui să fie considerată greutatea aproximativă a televizorului. Dacă indicatorul se apropie de limita maximă a produsului, ar trebui să vă gândiți la o versiune mai puternică.

Este mai bine dacă dispozitivul de fixare este calculat pe un supliment de 5-10 kilograme de greutate.

Important este calitatea. Elemente de fixare vor ține panoul, care are cel mai adesea un cost destul de decent, iar designul nesigure este capabil să ofere o mulțime de minute neplăcute utilizatorilor. Experții remarcă faptul că este necesar să se preferă produsele pentru producători fiabili și bine dovediți.

Citește mai mult  Cum să faci un suport TV cu propriile mâini?

Selectarea suportului este efectuată Luând în considerare dimensiunea panoului diagonal. Caracteristicile de fixare au cel mai adesea indicarea valorii recomandate. De asemenea, trebuie să întrebați în prealabil dacă este posibil să se adapteze, deoarece nu toate produsele vă vor permite să schimbați poziția ecranului în viitor.

Unii utilizatori Disponibilitate importantă, De exemplu, rafturi sau cutie specială pentru a ascunde firele. Experții recomandă aleasă produsul într-o gamă de culori cu un televizor, astfel încât acestea vor arăta cel mai atent. Cel mai adesea în vânzare puteți întâlni paranteze de negru, gri sau alb, cu toate acestea, puteți ridica o altă opțiune.

Marcajul VESA spune că produsul este universal. Aceasta înseamnă că a fost făcută de standarde general acceptate.

Inscripția similară are loc pe multe produse din această categorie, indiferent de producător.

Regulile Montaja

După achiziționarea produsului, aveți grijă de instalarea sa. Lucrările incorecte pot afecta funcționalitatea elementelor de fixare, care pot duce la o scădere a televizorului și defalcarea sa. prin urmare În cazul în care consumatorul nu este încrezător în propria putere și abilități, se recomandă referirea la specialiști. Cu toate acestea, ar trebui să se țină cont de faptul că acest lucru implică costuri financiare suplimentare.

Instalarea independentă se efectuează numai după ce utilizatorul sa familiarizat cu atenție cu instrucțiunile. Acest document este obligatoriu împreună cu orice suport.

La un loc de instalare predeterminat, ar trebui să aplicați Markup. În mod tipic, o linie este trasă la marginea inferioară a blocării. Dacă există o astfel de oportunitate, este mai bine să o testați într-un nivel de clădire, acesta va ajuta la găsirea cât mai mult posibil a televizorului.

Punctele pentru găuri sunt marcate și cu un creion.

Găurile sunt uscate foarte repede cu perforator sau burghiu. Dimensiunea lor ar trebui să depindă de mărimea elementelor de fixare. Îngrijirea va fi luată și utilizați schema de comunicare pentru a nu răni în mod accidental cablajul.

Citește mai mult  Totul despre căștile fără fir

Ancorele sau diblurile sunt înfundate în interior. Plăcuța și instalarea în sine sunt atașate în siguranță utilizând șuruburi convenționale. După aceea, televizorul este instalat. Conectați-l este recomandat exclusiv după finalizarea completă a lucrărilor de instalare.

Pentru un perete de ghips, experții sfătuiesc să aplice paranteze cu șase puncte de filtrare în loc de patru. Dibluri de fluture adecvate.

Cel mai bine este să efectuați instalarea pe produse metalice, va oferi o rezistență suplimentară a structurii.

Cum se instalează un suport pivotant pentru Kromax Techno-12 TV, puteți afla mai jos.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: