Soiuri de Tumba în stilul Provence și caracteristicile acestora

Mobila realizată în stilul Provence, mulți ani cucerește inimile oamenilor. Tumele acestei direcții stilistice sunt utilizate în mod activ în amenajarea spațiilor rezidențiale. Serviți produsele ca suporturi în articole, utilizați-le pentru depozitare. Modele similare au un design simplu, dar în același timp convenabil și funcțional. Acestea acționează ca un decor suplimentar la proiectarea unui living sau dormitor, astfel de modele vor fi opțiunea perfectă pentru bucătărie sau cameră sanitară.

Particularități

Mobilierul stilului Provence este considerabil popular pentru o lungă perioadă de timp. Acest stil a apărut datorită burghezului francez, care a vrut să schimbe viața urbană zgomotoasă pe solitudinea rustică liniștită. Domenirea cu lumină rurală, peisajele cu ochi drăguți și simplitatea elegantă au servit drept bază pentru crearea unei țări franceze. Astăzi, stilul Provence este ales nu numai pentru cabane suburbane – este folosit cu succes în designul apartamentelor urbane.

Când faceți interiorul într-un fel, merită să utilizați mai mulți sfaturi de designeri.

 1. Utilizați în lumina pastelului interior care atașează spațiul și aerul aerian. Experții recomandă alegerea unei nuanțe albe sau smântână pentru design, precum și culori de lavandă și albastru.
 2. Numai materialele naturale se aplică pentru fabricarea de mobilier. Poate fi un copac, sticlă, precum și ceramică și metal. În stilul Provence se potrivește armonios mobilier din lemn, care este special în vârstă.
 3. Când faceți pereți, este mai bine să utilizați ipsos, vopsea sau materiale naturale sub formă de zidărie sau piatră. Grinzile din lemn sunt potrivite pentru plafoane.

Mobilierul poate fi decorat cu tot felul de decor, care este un atribut indispensabil al stilului selectat.

O anumită direcție este inerentă Simplitate rafinată. În tapițeria de mobilier, în textile, precum și pe locuințe, modelele florale sunt adesea prezente.

Mobilierul în interior joacă întotdeauna un rol special, în timp ce acesta ar trebui să fie funcțional și decorativ. În modelele de măslini, eleganța cu caracter practic este armonioasă adiacentă, există o neglijență ușoară inerentă stilului.

Citește mai mult  Ce este o cameră cu diafragmă și ce afectează?

Modelele realizate într-un stil rustic au propriile lor caracteristici – ele diferă cu concisitatea care se învecinează cu sofisticarea franceză. Design-urile unor astfel de produse sunt de obicei simple, dar acest mobilier este practic și funcțional.

Pentru un decor suplimentar de astfel de produse, este adesea folosită pictura, prezența pieselor forjate, elementele sculptate sunt binevenite.

Și, de asemenea, pentru decor folosiți diferite tehnici, de exemplu, decuparea.

Vizualizări

Alegerea mobilierului pentru proiectarea spațiilor din țara franceză, urmează Determinați numirea țintă a produselor. Canapele sunt elementul interior universal, astfel încât pot fi puse în orice cameră.

Poate fi:

 • dormitor dormitor dormitor;
 • model sub televizor pentru camera de zi;
 • Bucătărie de bucătărie;
 • Design pentru pantofi plasați în hol;
 • Standuri de baie.

Greoaie plasate în dormitor pot să fie folosit pentru stocarea lucrurilor. Astfel de modele pot chiar face un dulap mare, Ceea ce este relevant pentru camerele mici. De obicei, aceste produse sunt produse cu colțuri rotunjite, adesea decorate cu sculpturi sau picturi. Mobilierul dormitorului este acoperit cu lac, prelucrarea specială poate fi de asemenea utilizată pentru formularea. Aspect foarte spectaculos în standul de noptieră a dormitorului, combinând mai multe culori în sine.

Principalele nuanțe aici, de obicei, proeminențează culorile pastelate în combinație cu contrastarea.

Dormitoare pentru dormitoare au adesea Picioare curbate. Unele mese de noptieră făcute în acest stil au special Roți, permițându-le să le mute în orice loc convenabil.

Cabinet în camera de zi Cel mai adesea folosit pentru a găzdui VAZ cu flori, picturi, cadre cu fotografii. Este, de asemenea, un loc minunat pentru a instala un televizor sau un computer. Astfel de produse arată de obicei mai detaliate, adesea au rafturi deschise și închise, pot fi parțial glazate.

Citește mai mult  Cum se conectează tableta la televizor prin Wi-Fi?

Pe bucătărie Cabinetul sau pieptul mare servește ca o alternativă la structurile suspendate. În astfel de modele, sunt adesea furnizate departamente și nișe speciale pentru depozitarea mâncărurilor, mirodenilor și altor titluri. Pentru modelele de bucătărie merită să folosiți lemn acoperit cu lac pe bază de apă. Acest lucru vă permite să utilizați produsele de stocare a produselor alimentare în ele.

În interiorul sălii de mese Va fi armonios să arate un cabinet mare pentru stocarea tampoanelor în el. Adesea, astfel de standuri au geamuri parțiale, permițând să vadă obiectele din interior. În proiectarea externă a produselor din stilul Provence, elementele de formă sunt de obicei prezente, ornamente florale.

În hol Astfel de modele pot servi ca rafturi pentru încălțăminte.

În baie Acestea vor fi o opțiune excelentă pentru stocarea accesoriilor de baie, detergenți. Modelele tradiționale de stil rustic au de obicei mai multe sertare.

Materiale și culori

Principalele caracteristici ale Tumb și Dresser în acest stil pot fi luate în considerare Nuanțe delicate și utilizarea texturii naturale. Astfel de produse sunt adesea completate de elemente luminoase.

Mobilier similar de obicei Simplitate diferită, Există o netedă în liniile, nu există elemente complexe. Produsele sunt completate de colțuri special rotunjite, piese tăiate nepoliticoase.

Furnitura Pe tabelele de noptieră pot fi moderne, dar în acest caz nu ar trebui să atragă atenția. Este mai bine să oferiți mânere de metal, cupru, alamă sau bronz.

Blaturile pentru Tumbers pot fi din lemn, precum și din piatră.

Cuburile din stilul selectat sunt de obicei acoperite cu lac sau smalț. În proiectarea produselor, anumite nuanțe sunt dominate:

 • Masa de noptieră alb sau bej arată în interiorul foarte proaspăt și interesant;
 • Modele populare și alte culori – Lavandă, Terracotta, Ocher.
Citește mai mult  Repararea unui apartament cu o cameră într-o clădire nouă

În fabricarea produselor similare utilizează de obicei Lemn natural. Poate fi stejar, pin, piuliță sau castan.

Pictura și formarea artificială fac parte integrantă din finisarea produselor.

Exemple frumoase

Când alegeți o clasă în stilul Provence Luați în considerare designul interior din această cameră. Dacă camera arată ca o non-piață și fără probleme, merită să alegeți modele cu un model saturat, un formular interesant și efect efect. Mobilierul în vârstă artificială în stilul Provence arată întotdeauna extraordinar de interesant și elegant. Pentru a simula scuffs pe suprafețele din lemn pictate aplicate patină.

Aspectul unor astfel de mobilier ar trebui să fie în vârstă. Pe fațadele de noptieră, iar dressers pot fi prezente și crăpate. În mod tipic, culoarea produsului este dezactivată, ca și cum ar fi neclare, imitarea mobilierului, arsă sub razele de sudare a soarelui sudic.

Adesea, detaliile pentru mobilier pot fi făcute manual.

Creați un decor unic și unic va permite decuparea. Pentru a realiza mobilierul unui tip interesant de fațadă acoperită cu desene de hârtie pe diferite subiecte. Astfel încât modelul nu șterge și nu arde, decupajul este traversat de lacul acrilic.

Cartea de tuburi făcută în stil Provence, va fi o opțiune excelentă de a găzdui dispozitivul. Având în vedere stilistul interior în vârstă, aparatul electric modern va arăta în cameră frumos și elegant. Modelele pentru televizor pot fi practic fără greutate și aer și foarte impresionante având detalii sculptate.

White Dresser sau Tumb Acesta va fi nu numai un loc bun pentru a stoca lucrurile necesare, dar va decora orice cameră.

  În dormitor va fi privit organic Picioarele mari. Cu cât picioarele sunt mai mari în model, grație arată ca întregul design. Prezența picioarelor înalte în produse vă permite să facilitați curățarea umedă în cameră.

  Prezentare generală a tabelului de noptieră în stilul Provence în Video.

  Evaluează articolul
  ( Nu există încă evaluări )
  Adauga comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: