13 șeminee frumoase pe lemne

Vis├ónd la un ╚Öemineu? ╚śemineu panoramic ├«ntr-un stil minimalist va transforma o camer─â de zi modern─â. Un ╚Öemineu de gresie se va potrivi ├«ntr-un interior clasic.

Aprinderea unui foc

╚śemineul era principalul element de ├«nc─âlzire, dar ├«n prezent a fost "reconvertit" ╚Öi a c─âp─âtat statutul de bijuterie decorativ─â, un detaliu interesant ╚Öi atr─âg─âtor care ├«mpodobe╚Öte interiorul unei case.

Un ╚Öemineu modern pe lemne va ├«nc─âlzi spa╚Ťiul ╚Öi ├«l va men╚Ťine la o temperatur─â confortabil─â pentru perioade lungi de timp. Dar vis─âm la acest element de interior dintr-un cu totul alt motiv – un simplu radiator va face o treab─â mai bun─â ├«n ceea ce prive╚Öte ├«nc─âlzirea locuin╚Ťei, p├ón─â la urm─â.

╚Öeminee decorative arata elegant ╚Öi expresiv, ajuta la crearea unei atmosfere de confort ╚Öi c─âldur─â, devin un punct culminant vizual luminos ├«n camer─â. Cu un ╚Öemineu, camera arat─â mai luxos ╚Öi mai primitoare. ╚śi nespus de fericit de faptul c─â pute╚Ťi ridica un ╚Öemineu ├«n absolut orice mediu, fie c─â este un interior industrial, care este dominat de sticl─â ╚Öi metal, sau o bibliotec─â, unde pere╚Ťii sunt panouri de lemn ╚Öi ferestrele sunt acoperite cu por╚Ťi grele.

╚śeminee decorative cu selec╚Ťie editorial─â foto arat─â o mare varietate de modele. Modele clasice sunt ╚Öeminee de fa╚Ťad─â cu pl─âci ceramice sau panouri din font─â, realizate din c─âr─âmizi refractare sau gresie. Co╚Öurile lor de foc sunt acoperite cu grilaje din fier forjat, iar portalurile sunt decorate cu elemente arhitecturale ( de exemplu, coloane cu capiteluri, corni╚Öe sculptate ) ╚Öi ornamente din ╚Ťigl─â.

╚śemineele moderne sunt func╚Ťionale: un focar compact de form─â rotund─â sau p─âtrat─â ╚Öi un ecran din sticl─â ignifugat─â, o fa╚Ťad─â glisant─â, o cutie de foc integrat─â ╚Öi un suport de tavan care permite o rota╚Ťie de 360 de grade.

Cite╚Öte mai mult  Aten╚Ťie cu un ╚Öemineu ├«ntr-un apartament!
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: