O cameră pentru o fetiță: designer Tatiana Alenina

Interiorul acestei camere pentru copii este creat pe baza designului textil. Rezultatul este o combinație remarcabil de armonioasă între un fundal calm de gri și alb și "valuri" florale vesele.

Proiectul de amenajare a pepinierei designerilor Tatiana Alenina este participant la concursul "Textile în interior"

Designerul Tatiana Alenina a răspuns la întrebarea ce culoare să facă o cameră de copil în felul ei. Interesant este că ideea unei soluții complete de interior s-a născut din textilele. În primul rând, atunci când se gândea la ce culoare să facă camera copiilor, autorul proiectului a ales o țesătură: o pânză albă cu o imprimare festivă mare. În continuare, a fost găsită o soluție de succes: "transferul" model de draperie pe mobilier și perne. Cele mai bune culori pentru camera unui copil sunt de obicei luminoase, dar nu uitați că culorile luminoase pot fi puțin obositoare. Acest factor a fost echilibrat în mod inteligent de schema de culori neutre gri și alb din restul spațiului. Rezultatul este un interior vesel, dar elegant și matur. Toate țesăturile folosite în cadrul proiectului sunt naturale: bumbac, mătase, catifea și in.

Citește mai mult  Camera pentru copii într-un apartament cu trei camere în seria P-30: design de Tatyana Minaeva
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: