10 amenaj─âri de birou

numim o sală de studiu pentru scris și muncă intelectuală, studii speciale. Biroul ar trebui să se adapteze proprietarului, iar amenajarea și mobilierul ar trebui să fie cât mai apropiate de nevoile acestuia. Ce este specific în "camera de lucru" a unui bărbat, a unei femei, a unui scriitor, a unui student..?

Biroul, proiectat de FULLHOUSE design și Vyacheslav Khomutov

Studiul unui om. Cel mai adesea amintesc de stilul clasic englezesc al lui Thomas Chippendale: ( adesea cu blaturi din piele ) o mas─â de lucru masiv─â, dulapuri din lemn, antichit─â╚Ťi, parchet ├«nchis sau covor pe podea, mobilier tapi╚Ťat din piele… Printre accesoriile tipice se num─âr─â un ceas de podea mare, scrumiere grele ╚Öi prespapiere. Dar stilul modern de ast─âzi este la fel de popular printre b─ârba╚Ťi.

Cabinet, realizat de arhitectele Ekaterina Fedorova și Maria Pilipenko

Studiul unei femei. Doamnelor

Birou realizat de Jana Roberts

Studiu de scriitor sau cercet─âtor. Acesta este un clasic atemporal al unui dulap cu adev─ârat masculin. La urma urmei, amenajarea separat─â a birourilor a ap─ârut ini╚Ťial ├«n casele persoanelor implicate ├«n activit─â╚Ťi ╚Ötiin╚Ťifice sau literare. Cum arat─â ast─âzi?

Camera proiectat─â de Irina Ostrovska

Studiul persoanei creative. ├Än cele mai multe cazuri, este vorba de o ├«ndep─ârtare total─â de designul clasic, ├«ntruchipat de func╚Ťionalitate. Un fotograf modern are nevoie de un loc pentru a depozita o mul╚Ťime de echipamente, dintre care unele sunt destul de incomode, cum ar fi aparatele foto, obiectivele deta╚Öabile, trepiedurile, bli╚Ťul ╚Öi un dispozitiv pentru imprimarea imaginilor. Biroul designerului trebuie s─â combine lumina zilei ( pentru a face schi╚Ťe, pentru a ajusta ╚Öi a determina culoarea natural─â a ╚Ťes─âturilor ) ╚Öi lumina artificial─â ( pentru cusut ) ╚Öi lumina artificial─â. Toate camerele "creative" sunt diferite, dar exist─â o serie de lucruri de care trebuie s─â ╚Ťine╚Ťi cont atunci c├ónd le planifica╚Ťi.

Cite╚Öte mai mult  Stil victorian

Birou în stil artistic

Biroul-bibliotec─â. Exist─â dou─â tipuri de astfel de camere. Primul este un birou de acas─â, unde se p─âstreaz─â ╚Öi c─âr╚Ťile: biroul de acas─â ia literatura ╚Öi merge s─â citeasc─â ├«n alte ├«nc─âperi. Al doilea tip este o bibliotec─â complet─â, ├«n care nu numai c─â se p─âstreaz─â c─âr╚Ťile, ci ╚Öi se citesc; doar ├«n unele cazuri aceast─â camer─â este folosit─â ca birou. Ce vi se potrive╚Öte cel mai bine?

Biroul proiectat de Dmitri Nosov

Biroul colectorului. Unele produse sunt sensibile la fluctua╚Ťiile de temperatur─â ╚Öi umiditate. ├Än cazul ├«n care camera este folosit─â ca loc de ad─âpostire a colec╚Ťiei, nu doar exponatul trebuie g├óndit ├«ntr-un mod c├ó╚Ötig─âtor. Mai presus de toate, acorda╚Ťi aten╚Ťie condi╚Ťiilor optime de depozitare.

Biroul realizat de KV-BURO

Un studiu pentru primirea vizitatorilor. Aceasta este o categorie special─â de camere care sunt folosite de proprietar at├ót pentru munca cu norm─â ├«ntreag─â, c├ót ╚Öi pentru ├«nt├ólniri cu str─âinii, adesea poten╚Ťiali clien╚Ťi ( pacien╚Ťi ). Ce trebuie s─â lua╚Ťi ├«n considerare atunci c├ónd proiecta╚Ťi un astfel de spa╚Ťiu?

Studiul proiectat de studioul Cosy Flat

Studiu de programator. Persoanele din aceast─â profesie lucreaz─â adesea non-stop, a╚Öa c─â amenajarea biroului ar trebui s─â fie un fel de "cas─â ├«n cas─â". Totul trebuie s─â fie aici pentru munc─â productiv─â, somn ╚Öi m├óncare. ├Äncerca╚Ťi s─â lua╚Ťi ├«n considerare func╚Ťiile maxime.

Cabinet realizat de Fisheye Design & Architecture

Studiu pentru studen╚Ťi. Proprietarul nu mai este un copil, ci un adult. Uneori, biroul devine o extensie a rebeliunii adolescentine. Un elev are nevoie de o oportunitate de a se exprima. Dar ar trebui s─â asculta╚Ťi ╚Öi sfatul medicilor ╚Öi al designerilor.

Cite╚Öte mai mult  Cum de a crea un stil clasic de interior: 7 trucuri u╚Öoare

Citește și:

  • Cum de a mobila un birou mic?
  • Dou─â birouri ├«ntr-o singur─â camer─â de zi
  • Camera colec╚Ťionarului

Studiu pentru doi. ├Än cazul ├«n care camera de lucru are mai mul╚Ťi proprietari, exist─â modalit─â╚Ťi de compromis: conservatorism ╚Öi avangard─â ( p─ârinte ╚Öi adolescent ) soliditate ╚Öi u╚Öurin╚Ť─â ( abord─âri masculine ╚Öi feminine ).Cum s─â reconciliem contrariile?

Interioare de studiu

Interiorul unui birou dintr-un proiect al decoratorului Anastasia Muravyeva Interior de cabinet dintr-un proiect realizat de 8dis interior design studio Interior de birou dintr-un proiect realizat de un designer
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: